Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JD 4 a 0 y se fueron
Defend Tactiek 532a
44% Balbezit 56%
94% Spel op eigen helft 6%
0 Doelpogingen 65
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 56.6
slecht Schieten briljant
waardeloos Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Kuzaj passt de bal met de wreef. Penna is nu in balbezit. Penna passt de bal met de wreef. Rosas heeft problemen om de bal te vangen. Rosas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JD - 4 a 0 y se fueron 0:1

3e minuut.
Machín met een sublieme pass. Penna rent richting de bal. Gaspari bereikt de bal nog maar net als eerste. Penna onderschept slim de pass. Penna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JD - 4 a 0 y se fueron 0:2

4e minuut.
Penna passt de bal zonder na te denken. Kuzaj rent richting de bal. Kuzaj passt de bal in één keer door. Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas draait met de bal, schiet en ... Stiglitz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Penna krijgt zijn hoofd ertegen. Chaina heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
JD - 4 a 0 y se fueron 0:3

5e minuut.
Mulet passt de bal met de wreef. Crosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas onderschept slim de pass. Rosas haalt uit met een fantastische trap. Stiglitz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JD - 4 a 0 y se fueron 0:4

7e minuut.
Penna verovert de bal door een tackle van achteren. Penna probeert naar een medespeler te passen. Rosas is nu in balbezit. Rosas schiet op doel. Stiglitz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JD - 4 a 0 y se fueron 0:5

9e minuut.
Flores geeft de bal voor. Chaina controleert de bal met de borst. Penna bereikt de bal nog maar net als eerste. Penna haalt uit met een fantastische trap. Stiglitz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JD - 4 a 0 y se fueron 0:6

9e minuut.
Gaspari heeft problemen om de bal te vangen. Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas passt de bal zonder na te denken. Penna rent richting de bal. Penna schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
JD - 4 a 0 y se fueron 0:7

11e minuut.
Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Flores met een sublieme pass. Rosas is nu in balbezit. Rosas draait met de bal, schiet en ... Chaina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JD - 4 a 0 y se fueron 0:8

12e minuut.
Kuzaj passt de bal in één keer door. Rosas is nu in balbezit. Penna is nu in balbezit. Penna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JD - 4 a 0 y se fueron 0:9

13e minuut.
Kuzaj passt de bal met de wreef. Machín is nu in balbezit. Machín passt de bal in één keer door. Penna is nu in balbezit. Penna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JD - 4 a 0 y se fueron 0:10

15e minuut.
Machín met een sublieme pass. Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Penna bereikt de bal nog maar net als eerste. Penna haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert De Pineda de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
JD - 4 a 0 y se fueron 0:11

17e minuut.
Kuzaj rent richting de bal. Daar is Rosas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schwarzstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas verovert de bal door een tackle van achteren. Rosas haalt uit met een fantastische trap. Stiglitz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Flores kopt de bal weg. Penna rent richting de bal. Penna passt de bal zonder na te denken. Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
JD - 4 a 0 y se fueron 0:12

19e minuut.
Penna onderschept slim de pass. Penna speelt de bal door. Machín bereikt de bal nog maar net als eerste. Machín geeft een lange en hoge pass. Rosas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Penna bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas is nu in balbezit. Penna bereikt de bal nog maar net als eerste. Penna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JD - 4 a 0 y se fueron 0:13

21e minuut.
Mulet kopt de bal weg. Penna bereikt de bal nog maar net als eerste. De Pineda is nu in balbezit. Penna onderschept slim de pass. Penna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JD - 4 a 0 y se fueron 0:14

22e minuut.
Penna passt de bal in één keer door. Daar is Chyu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chyu geeft de bal voor. Penna heeft problemen om de bal te vangen. Penna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JD - 4 a 0 y se fueron 0:15

24e minuut.
Kanin met een snelle inworp. Machín probeert naar een medespeler te passen. Rosas rent richting de bal. Rosas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JD - 4 a 0 y se fueron 0:16

26e minuut.
Kuzaj speelt de bal door. Rosas is nu in balbezit. Rosas probeert naar een medespeler te passen. Penna bereikt de bal nog maar net als eerste. Penna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. De Pineda geeft een lange en hoge pass. Flores kopt de bal weg. Rosas is nu in balbezit. Rosas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Klungelig pakt Mazzurco de bal. Mazzurco probeert naar een medespeler te passen. Domoaukafe probeert naar een medespeler te passen. Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
JD - 4 a 0 y se fueron 0:17

33e minuut.
Rosas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chaina de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Machín zal de hoekschop nemen. Rosas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Rosas verovert de bal door een tackle van achteren. Penna bereikt de bal nog maar net als eerste. Penna probeert naar een medespeler te passen. Rosas is nu in balbezit. Rosas draait met de bal, schiet en ... Stiglitz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kuzaj zal de hoekschop nemen. Penna maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Penna probeert naar een medespeler te passen. Chaina onderschept slim de pass. Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas haalt uit met een fantastische trap. De Pineda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JD - 4 a 0 y se fueron 0:18

37e minuut.
Webber met een sublieme pass. Daar is Mulet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosas onderschept slim de pass. Penna rent richting de bal. Penna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JD - 4 a 0 y se fueron 0:19

38e minuut.
De Pineda geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuzaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosas rent richting de bal. Rosas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
JD - 4 a 0 y se fueron 0:20

39e minuut.
Mulet probeert naar een medespeler te passen. Farinello bereikt de bal nog maar net als eerste. Farinello passt de bal in één keer door. Penna bereikt de bal nog maar net als eerste. Penna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JD - 4 a 0 y se fueron 0:21

40e minuut.
Farinello is nu in balbezit. Farinello probeert naar een medespeler te passen. De Pineda heeft problemen om de bal te vangen. Penna is nu in balbezit. Penna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JD - 4 a 0 y se fueron 0:22

42e minuut.
Schwarzstein geeft een hoge lob. Inworp. Kuzaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosas is nu in balbezit. Rosas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De Pineda trapt de bal weg. Mazzurco probeert de bal met de borst te controleren. Mazzurco speelt de bal door. Rosas rent richting de bal. Rosas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JD - 4 a 0 y se fueron 0:23

45e minuut.
Farinello rent richting de bal. Farinello passt de bal in één keer door. Machín met een sublieme pass. Penna rent richting de bal. Penna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JD - 4 a 0 y se fueron 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JD 96%, 4 a 0 y se fueron 4%.
JD - 4 a 0 y se fueron 0:24

48e minuut.
Flores probeert naar een medespeler te passen. Kanin is nu in balbezit. Kanin met een sublieme pass. Penna is nu in balbezit. Penna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JD - 4 a 0 y se fueron 0:25

49e minuut.
Kanin is nu in balbezit. Kanin geeft een lange en hoge pass. Kuzaj probeert naar een medespeler te passen. Rosas rent richting de bal. Rosas haalt uit met een fantastische trap. Stiglitz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Penna rent richting de bal. Penna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JD - 4 a 0 y se fueron 0:26

52e minuut.
Machín kopt de bal weg. Daar is Penna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penna passt de bal zonder na te denken. Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Chyu kopt de bal weg. Klungelig pakt Gaspari de bal. Crosa is nu in balbezit. Penna verovert de bal door een tackle van achteren. Penna schiet op doel. Stiglitz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Machín zal de hoekschop nemen. Rosas rent richting de bal. Rosas draait met de bal, schiet en ... De Pineda probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
JD - 4 a 0 y se fueron 0:27

57e minuut.
Chaina geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Machín met de inworp. Penna is nu in balbezit. Penna geeft de bal voor. Stiglitz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas draait met de bal, schiet en ... Stiglitz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JD - 4 a 0 y se fueron 0:28

59e minuut.
Rosas met een sublieme pass. Penna probeert naar een medespeler te passen. Farinello is nu in balbezit. Rosas onderschept slim de pass. Rosas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kanin rent richting de bal. Kanin passt de bal zonder na te denken. Daar is Penna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penna draait met de bal, schiet en ... Stiglitz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JD - 4 a 0 y se fueron 0:29

63e minuut.
Machín met een snelle inworp. Penna bereikt de bal nog maar net als eerste. Penna geeft een hoge lob. Rosas rent richting de bal. Rosas draait met de bal, schiet en ... Stiglitz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Chyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores is nu in balbezit. Flores passt de bal in één keer door. Penna is nu in balbezit. Penna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kanin kopt de bal weg. Machín is nu in balbezit. Machín geeft de bal voor. Rosas krijgt zijn hoofd ertegen. Stiglitz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JD - 4 a 0 y se fueron 0:30

68e minuut.
Mazzurco speelt de bal door. Machín bereikt de bal nog maar net als eerste. Machín passt de bal zonder na te denken. Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Flores geeft de bal voor. Daar is De Pineda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penna bereikt de bal nog maar net als eerste. Penna schiet op doel. Stiglitz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JD - 4 a 0 y se fueron 0:31

72e minuut.
Mazzurco rent richting de bal. Mazzurco geeft de bal voor. Penna kopt de bal weg. Rosas rent richting de bal. Rosas schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
JD - 4 a 0 y se fueron 0:32

74e minuut.
Penna bereikt de bal nog maar net als eerste. Penna passt de bal in één keer door. Kuzaj geeft een hoge lob. Rosas rent richting de bal. Rosas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Penna bereikt de bal nog maar net als eerste. Penna schiet op doel. Stiglitz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JD - 4 a 0 y se fueron 0:33

77e minuut.
Kanin is nu in balbezit. Kanin geeft een hoge lob. Rosas kopt de bal weg. Penna is nu in balbezit. Penna schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Penna bereikt de bal nog maar net als eerste. Penna passt de bal in één keer door. Daar is Machín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machín geeft de bal voor. Rosas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JD - 4 a 0 y se fueron 0:34

79e minuut.
Mulet passt de bal met de wreef. Gaspari probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt De Pineda de bal. Penna rent richting de bal. Penna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JD - 4 a 0 y se fueron 0:35

81e minuut.
Rosas haalt uit met een fantastische trap. De Pineda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kuzaj zal de hoekschop nemen. Penna springt en kopt de bal. Stiglitz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Kuzaj met de inworp. Rosas rent richting de bal. Rosas passt de bal met de wreef. Daar is Penna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Penna rent richting de bal. Penna geeft een lange en hoge pass. Daar is Adelsteen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosas is nu in balbezit. Rosas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JD - 4 a 0 y se fueron 0:36

86e minuut.
Chirigu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirigu geeft de bal voor. Rosas kopt de bal weg. Penna is nu in balbezit. Penna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kuzaj kopt de bal weg. Penna probeert de bal met de borst te controleren. Penna passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rosas de bal. Rosas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
JD - 4 a 0 y se fueron 0:37

90e minuut.
Rosas onderschept slim de pass. Rosas passt de bal in één keer door. Penna is nu in balbezit. Penna schiet op doel. Stiglitz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Penna passt de bal met de wreef. Machín is nu in balbezit. Machín geeft de bal voor. Rosas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JD - 4 a 0 y se fueron 0:38

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JD 93%, 4 a 0 y se fueron 7%.
JD - 4 a 0 y se fueron 0:38