Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orden y progreso El Poyoteam
a Tactiek 4 - 4 - 2
38% Balbezit 62%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
31.4 gemiddelde waardering 56.7
matig Schieten formidabel
matig Passen uitstekend
zwak Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Kefalidis geeft een hoge lob. Daar is Klement, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Luer bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Luer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orden y progreso - El Poyoteam 0:1

7e minuut.
van der Luer kopt de bal weg. Rodríguez Alcobendas heeft problemen om de bal te vangen. Kefalidis rent richting de bal. Kefalidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orden y progreso - El Poyoteam 0:2

10e minuut.
Daar is Develioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Walle geeft de bal voor. Gaon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kefalidis is nu in balbezit. Kefalidis haalt uit met een fantastische trap. Iser bokst de bal weg.

11e minuut.
Rodríguez Alcobendas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Krolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Krolo geeft de bal voor. van der Luer is nu in balbezit. van der Luer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kefalidis rent richting de bal. Kefalidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orden y progreso - El Poyoteam 0:3

12e minuut.
Daar is Buckingham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaon met een sublieme pass. Kefalidis rent richting de bal. Kefalidis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Căruţaşu neemt de hoekschop. Valibeyoğlu kan de bal niet met de borst controleren. Skrętkowicz geeft een lange en hoge pass. Kefalidis krijgt zijn hoofd ertegen. Iser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orden y progreso - El Poyoteam 0:4

17e minuut.
Van Walle passt de bal in één keer door. Daar is Căruţaşu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Căruţaşu met een sublieme pass. van der Luer is nu in balbezit. van der Luer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Iser met een harde bal richting middenveld. Develioğlu probeert de bal met de borst te controleren. Develioğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Skrętkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrętkowicz probeert naar een medespeler te passen. Kefalidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefalidis schiet op doel. Iser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orden y progreso - El Poyoteam 0:5

21e minuut.
Iser met een harde bal richting middenveld. Van Walle kopt de bal weg. van der Luer rent richting de bal. van der Luer haalt uit met een fantastische trap. Iser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orden y progreso - El Poyoteam 0:6

23e minuut.
Casarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Casarini geeft een lange en hoge pass. van der Luer rent richting de bal. van der Luer haalt uit met een fantastische trap. Iser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orden y progreso - El Poyoteam 0:7

25e minuut.
van der Luer rent richting de bal. Căruţaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Căruţaşu probeert naar een medespeler te passen. van der Luer bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Luer draait met de bal, schiet en ... Iser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Van Walle geeft de bal voor. Kefalidis kopt de bal weg. van der Luer rent richting de bal. van der Luer schiet op doel. Iser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orden y progreso - El Poyoteam 0:8

30e minuut.
Căruţaşu met een sublieme pass. Develioğlu probeert naar een medespeler te passen. Skrętkowicz is nu in balbezit. Skrętkowicz geeft de bal voor. Kefalidis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Skrętkowicz met een sublieme pass. Casarini rent richting de bal. Casarini passt de bal met de wreef. Kovkop geeft een lange en hoge pass. van der Luer kopt de bal weg. Iser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Skrętkowicz geeft een lange en hoge pass. Van Walle kopt de bal weg. Kefalidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefalidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orden y progreso - El Poyoteam 0:9

37e minuut.
Kefalidis is nu in balbezit. Kefalidis passt de bal zonder na te denken. van der Luer is nu in balbezit. van der Luer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Develioğlu met een sublieme pass. Casarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Casarini geeft een hoge lob. Kefalidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefalidis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kefalidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefalidis geeft de bal voor. van der Luer rent richting de bal. van der Luer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orden y progreso - El Poyoteam 0:10

44e minuut.
Klungelig pakt Valibeyoğlu de bal. Valibeyoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Skrętkowicz rent richting de bal. Skrętkowicz draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Sarmiento komt het veld opgelopen. Ungureanu komt het veld opgelopen. Laosa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orden y progreso 70%, El Poyoteam 30%.
Orden y progreso - El Poyoteam 0:10

46e minuut.
van der Luer speelt de bal door. Kefalidis is nu in balbezit. Kefalidis haalt uit met een fantastische trap. Iser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Van Walle bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Walle passt de bal zonder na te denken. Kovkop geeft de bal voor. van der Luer rent richting de bal. van der Luer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Căruţaşu geeft een lange en hoge pass. Kefalidis is nu in balbezit. Kefalidis schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Daar is Develioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Develioğlu speelt de bal door. van der Luer is nu in balbezit. van der Luer draait met de bal, schiet en ... Iser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orden y progreso - El Poyoteam 0:11

49e minuut.
Ungureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungureanu passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Valibeyoğlu de bal onder controle te krijgen. Kefalidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefalidis schiet op doel. Iser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Orden y progreso - El Poyoteam 0:12

52e minuut.
Develioğlu is nu in balbezit. Develioğlu geeft een lange en hoge pass. Kefalidis rent richting de bal. Kefalidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orden y progreso - El Poyoteam 0:13

54e minuut.
Van Walle rent richting de bal. Van Walle passt de bal met de wreef. Căruţaşu heeft problemen om de bal te vangen. Căruţaşu geeft de bal voor. van der Luer krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Căruţaşu rent richting de bal. Căruţaşu geeft een lange en hoge pass. Yantani heeft problemen om de bal te vangen. Kefalidis is nu in balbezit. Kefalidis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Melinao geeft een hoge lob. Inworp. Căruţaşu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van der Luer bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Luer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Orden y progreso - El Poyoteam 0:14

62e minuut.
Van Walle heeft problemen om de bal te vangen. Van Walle passt de bal zonder na te denken. Căruţaşu rent richting de bal. Căruţaşu geeft de bal voor. van der Luer maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Krolo onderschept slim de pass. Krolo passt de bal zonder na te denken. Daar is Casarini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ungureanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ungureanu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

65e minuut.
Căruţaşu is nu in balbezit. Căruţaşu met een sublieme pass. van der Luer rent richting de bal. Van Walle rent richting de bal. Van Walle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Develioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Develioğlu passt de bal met de wreef. Skrętkowicz is nu in balbezit. Skrętkowicz geeft de bal voor. van der Luer maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Develioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Develioğlu passt de bal in één keer door. Skrętkowicz geeft een lange en hoge pass. van der Luer bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Luer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Orden y progreso - El Poyoteam 0:15

70e minuut.
van der Luer speelt de bal door. Develioğlu is nu in balbezit. Develioğlu geeft een lange en hoge pass. Kefalidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefalidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orden y progreso - El Poyoteam 0:16

74e minuut.
Develioğlu speelt de bal door. Kovkop is nu in balbezit. Kovkop met een sublieme pass. Căruţaşu geeft een lange en hoge pass. Kefalidis maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Doeltrap. Iser trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Van Walle de bal. Van Walle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Volenszki geeft een hoge lob. Căruţaşu kopt de bal weg. van der Luer bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Luer schiet op doel. Iser maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orden y progreso - El Poyoteam 0:17

83e minuut.
Valibeyoğlu rent richting de bal. Valibeyoğlu geeft een lange en hoge pass. van der Luer kopt de bal weg. van der Luer bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Luer draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Orden y progreso - El Poyoteam 0:18

86e minuut.
Skrętkowicz speelt de bal door. Daar is Develioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Develioğlu probeert naar een medespeler te passen. Kefalidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefalidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orden y progreso - El Poyoteam 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orden y progreso 78%, El Poyoteam 22%.
Orden y progreso - El Poyoteam 0:19