Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ruben1970 Sociedad Sportiva Devoto
Prueba Lucas Tactiek 5-3-2 Der
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
33.6 gemiddelde waardering 44
matig Schieten goed
matig Passen goed
matig Verdedigen matig


9e minuut.
Benmbarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrero Barrero is nu in balbezit. Benmbarek verovert de bal door een tackle van achteren. Benmbarek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ruben1970 - Sociedad Sportiva Devoto 1:0

19e minuut.
Sarmiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemerych is nu in balbezit. Ciemerych geeft een lange en hoge pass. Dudek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Pora is nu in balbezit. van Rhijn onderschept slim de pass. van Rhijn speelt de bal door. Iarca rent richting de bal. Iarca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruben1970 54%, Sociedad Sportiva Devoto 46%.
Ruben1970 - Sociedad Sportiva Devoto 1:0

50e minuut.
Štriupkus met een sublieme pass. Vainiontaka is nu in balbezit. Vainiontaka geeft een hoge lob. Tabeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabeira geeft een lange en hoge pass. Serrano Eugui bokst de bal weg.

65e minuut.
Benmbarek is nu in balbezit. Vainiontaka onderschept slim de pass. Vainiontaka geeft een lange en hoge pass. Tabeira rent richting de bal. Tabeira schiet op doel. Serrano Eugui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kapoli is nu in balbezit. Kapoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ruben1970 - Sociedad Sportiva Devoto 1:1

68e minuut.
Klungelig pakt Sarmiento de bal. Štriupkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Štriupkus probeert naar een medespeler te passen. Tabeira is nu in balbezit. Tabeira haalt uit met een fantastische trap. Serrano Eugui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oğulsoy is nu in balbezit. Kapoli onderschept slim de pass. Kapoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruben1970 - Sociedad Sportiva Devoto 1:2

87e minuut.
Klungelig pakt Iarca de bal. Iarca probeert naar een medespeler te passen. Kapoli rent richting de bal. Kapoli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruben1970 69%, Sociedad Sportiva Devoto 31%.
Ruben1970 - Sociedad Sportiva Devoto 1:2