Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Lost AMOR AL FÚTBOL REAL
gus 523 Tactiek ETF Ethereum
55% Balbezit 45%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
44.3 gemiddelde waardering 55.1
very good Schieten outstanding
good Passen good
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Salacz rent richting de bal. Salacz geeft een hoge lob. Katsavakis kopt de bal weg. Dolgouruky probeert de bal met de borst te controleren. Dolgouruky haalt uit met een fantastische trap. Giorgi bokst de bal weg.

12e minuut.
Hauke passt de bal in één keer door. Salacz is nu in balbezit. Salacz passt de bal zonder na te denken. Katsavakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsavakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Lepes kopt de bal weg. Triulcio is nu in balbezit. Triulcio geeft de bal voor. Klungelig pakt Dolgouruky de bal. Dolgouruky draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Gassmann met een snelle inworp. Salacz rent richting de bal. Salacz geeft de bal voor. Dolgouruky is nu in balbezit. Dolgouruky draait met de bal, schiet en ... Giorgi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Landívar probeert naar een medespeler te passen. Hauke is nu in balbezit. Hauke geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Hauke speelt de bal door. Daar is Dolgouruky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolgouruky speelt de bal door. Katsavakis rent richting de bal. Katsavakis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Filozof geeft een lange en hoge pass. Magnesio kopt de bal weg. Katsavakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsavakis schiet op doel. Giorgi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - AMOR AL FÚTBOL REAL 0:1

43e minuut.
Hauke rent richting de bal. Dolgouruky bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Landívar ... Strafschop! Dolgouruky is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dolgouruky legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Lost 68%, AMOR AL FÚTBOL REAL 32%.
The Lost - AMOR AL FÚTBOL REAL 0:1

54e minuut.
Magnesio geeft een hoge lob. Dolgouruky kan de bal niet met de borst controleren. Dolgouruky probeert naar een medespeler te passen. Daar is Katsavakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katsavakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tylek komt het veld opgelopen. Scheffer met een snelle inworp. Marssoni is nu in balbezit. Marssoni geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Hammerly geeft een hoge lob. Daar is Gassmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gassmann met een sublieme pass. Tylek rent richting de bal. Tylek schiet op doel. Giorgi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Magnesio rent richting de bal. Magnesio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - AMOR AL FÚTBOL REAL 0:2

76e minuut.
Cuevas kopt de bal weg. Deya is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hauke. Hauke krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Cissé met een harde bal richting middenveld. Tylek kopt de bal weg. Daar is Landívar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolgouruky bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgouruky haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tylek heeft problemen om de bal te vangen. Tylek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - AMOR AL FÚTBOL REAL 0:3

83e minuut.
Salacz speelt de bal door. Hauke rent richting de bal. Hauke passt de bal zonder na te denken. Tylek is nu in balbezit. Tylek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dolgouruky is nu in balbezit. Dolgouruky haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Daar is Hammerly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salacz geeft een hoge lob. Hammerly probeert de bal aan de voet te houden. Dolgouruky is nu in balbezit. Dolgouruky schiet op doel. Giorgi bokst de bal weg. Tylek is nu in balbezit. Tylek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - AMOR AL FÚTBOL REAL 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Lost 55%, AMOR AL FÚTBOL REAL 45%.
The Lost - AMOR AL FÚTBOL REAL 0:4