Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A. CASEROS Jereatrico FC
Pedro Tactiek SM - 52watt2
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
4 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
45.1 gemiddelde waardering 48.7
good Schieten solid
adequate Passen solid
good Verdedigen good


2e minuut.
Coimbra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusano onderschept slim de pass. Gusano passt de bal zonder na te denken. Dolha heeft problemen om de bal te vangen. Dolha schiet op doel. Badura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Vierlinger probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tychosen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tychosen probeert naar een medespeler te passen. Heinrich rent richting de bal. Heinrich haalt uit met een fantastische trap. Diaconeasa bokst de bal weg.

21e minuut.
Gusano verovert de bal door een tackle van achteren. Lizak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizak geeft de bal voor. Dolha rent richting de bal. Dolha geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Cozma rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. CASEROS - Jereatrico FC 0:1

24e minuut.
Cozma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozma geeft een lange en hoge pass. Dolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolha haalt uit met een fantastische trap. Badura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. CASEROS - Jereatrico FC 0:2

27e minuut.
Frankowski passt de bal zonder na te denken. Vierlinger geeft een lange en hoge pass. Dolha met een sublieme pass. Kőteleky rent richting de bal. Kőteleky draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Dolha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tychosen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frankowski. Tychosen wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tychosen kan niet meer verder spelen. Paillaman komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Frankowski rent richting de bal. Frankowski speelt de bal door. Kőteleky rent richting de bal. Cozma probeert naar een medespeler te passen. Dolha is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. CASEROS - Jereatrico FC 0:3

36e minuut.
Karavitis geeft de bal voor. Vierlinger rent richting de bal. Dolha verovert de bal door een tackle van achteren. Dolha draait met de bal, schiet en ... Badura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. CASEROS - Jereatrico FC 0:4

38e minuut.
Karavitis verovert de bal door een tackle van achteren. Karavitis geeft een lange en hoge pass. Cozma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Rozmysł raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Villarreal komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Vierlinger kopt de bal weg. Lizak rent richting de bal. Lizak geeft een hoge lob. Dolha kopt de bal weg. Cozma bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Cozma bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. CASEROS - Jereatrico FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. CASEROS 41%, Jereatrico FC 59%.
C.A. CASEROS - Jereatrico FC 0:5

54e minuut.
Paillaman geeft een lange en hoge pass. Crăciunoiu geeft de bal voor. Dolha is nu in balbezit. Dolha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. CASEROS - Jereatrico FC 0:6

79e minuut.
Lundby is nu in balbezit. Cozma onderschept slim de pass. Cozma passt de bal met de wreef. Dolha rent richting de bal. Dolha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dolha rent richting de bal. Coimbra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dolha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cozma kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Badura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Daar is Kőteleky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benossi verovert de bal door een tackle van achteren. Benossi passt de bal in één keer door. Heinrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinrich haalt uit met een fantastische trap. Diaconeasa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. CASEROS 33%, Jereatrico FC 67%.
C.A. CASEROS - Jereatrico FC 0:6