Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Cicloneta F.C Herta Spartak
La Cicloneta B Tactiek balados 4
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 58
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.1 gemiddelde waardering 63
matig Schieten formidabel
matig Passen uitmuntend
zwak Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Zieńczuk heeft problemen om de bal te vangen. Gavaldà rent richting de bal. Venczel onderschept slim de pass. Zieńczuk is nu in balbezit. Zieńczuk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Na een snelle pass probeert Makuch de bal onder controle te krijgen. Nykl rent richting de bal. Nykl passt de bal in één keer door. Chwiałkowski rent richting de bal. Chwiałkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Chwiałkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Forster de bal. Zieńczuk is nu in balbezit. Zieńczuk schiet op doel. Kołakowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cicloneta F.C - Herta Spartak 0:1

8e minuut.
Pécsi is nu in balbezit. Pécsi passt de bal met de wreef. Zieńczuk is nu in balbezit. Zieńczuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cicloneta F.C - Herta Spartak 0:2

10e minuut.
Venczel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chwiałkowski de bal. Tofiqli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwiałkowski onderschept slim de pass. Chwiałkowski draait met de bal, schiet en ... Kołakowski bokst de bal weg. Zieńczuk is nu in balbezit. Zieńczuk draait met de bal, schiet en ... Kołakowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cicloneta F.C - Herta Spartak 0:3

16e minuut.
Zieńczuk rent richting de bal. Gavaldà begaat een overtreding. Zieńczuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nykl zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zieńczuk krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Nykl kopt de bal weg. Zieńczuk controleert de bal met de borst. Gavaldà bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieńczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Zieńczuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Venczel neemt de hoekschop. Zieńczuk krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Nykl probeert naar een medespeler te passen. Venczel is nu in balbezit. Venczel geeft een lange en hoge pass. Zieńczuk is nu in balbezit. Zieńczuk schiet op doel. Kołakowski bokst de bal weg.

25e minuut.
Inworp. Pécsi met de inworp. Nykl met een sublieme pass. Venczel geeft de bal voor. Zieńczuk krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Venczel probeert naar een medespeler te passen. Pejar geeft de bal voor. Chwiałkowski kopt de bal weg. Zieńczuk controleert de bal met de borst. Zieńczuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Venczel verovert de bal door een tackle van achteren. Venczel geeft een lange en hoge pass. Chwiałkowski kopt de bal weg. Zieńczuk is nu in balbezit. Zieńczuk schiet op doel. Kołakowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kołakowski trapt de bal weg van het doel. Nykl kopt de bal weg. Zieńczuk is nu in balbezit. Zieńczuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Pécsi verovert de bal door een tackle van achteren. Pécsi probeert naar een medespeler te passen. Nykl speelt de bal door. Chwiałkowski is nu in balbezit. Chwiałkowski schiet op doel. Kołakowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Venczel met een snelle inworp. Nykl rent richting de bal. Nykl passt de bal met de wreef. Venczel geeft een lange en hoge pass. Chwiałkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Kołakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Nykl passt de bal in één keer door. Zieńczuk rent richting de bal. Forster tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Forster krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Pécsi passt de bal zonder na te denken. Nykl rent richting de bal. Nykl geeft een lange en hoge pass. Zieńczuk krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Venczel is nu in balbezit. Venczel passt de bal zonder na te denken. Zieńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieńczuk schiet op doel. Kołakowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cicloneta F.C - Herta Spartak 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Cicloneta F.C 79%, Herta Spartak 21%.
La Cicloneta F.C - Herta Spartak 0:4

46e minuut.
Gawroński komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Nykl probeert naar een medespeler te passen. Pejar is nu in balbezit. Pejar geeft een hoge lob. Gawroński rent richting de bal. Gawroński draait met de bal, schiet en ... Kołakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Klungelig pakt Gómez Jaramillo de bal. Gómez Jaramillo met een sublieme pass. Venczel met een sublieme pass. Daar is Gawroński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawroński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gawroński is nu in balbezit. Gawroński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Nykl geeft een hoge lob. Chwiałkowski rent richting de bal. Isoba rent richting de bal. Chwiałkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chwiałkowski haalt uit met een fantastische trap. Kołakowski bokst de bal weg.

59e minuut.
Nykl passt de bal met de wreef. Venczel heeft problemen om de bal te vangen. Venczel geeft een lange en hoge pass. Gawroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawroński haalt uit met een fantastische trap. Kołakowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chwiałkowski rent richting de bal. Chwiałkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Cicloneta F.C - Herta Spartak 0:5

61e minuut.
Pécsi geeft de bal voor. Gawroński kopt de bal weg. Ordoñez heeft problemen om de bal te vangen. Chwiałkowski is nu in balbezit. Chwiałkowski schiet op doel. Kołakowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cicloneta F.C - Herta Spartak 0:6

61e minuut.
Fangueiro speelt de bal door. Klungelig pakt Makuch de bal. Gawroński onderschept slim de pass. Gawroński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Pécsi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nykl de bal. Nykl geeft een lange en hoge pass. Chwiałkowski is nu in balbezit. Chwiałkowski draait met de bal, schiet en ... Kołakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Isoba rent richting de bal. Chwiałkowski onderschept slim de pass. Chwiałkowski schiet op doel. Kołakowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Gavaldà, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Venczel neemt de hoekschop. Gawroński springt en kopt de bal. Konkiel heeft problemen om de bal te vangen. Kołakowski bokst de bal weg.

68e minuut.
Hidalgo rent richting de bal. Venczel verovert de bal door een tackle van achteren. Venczel speelt de bal door. Gawroński is nu in balbezit. Gawroński schiet op doel. Kołakowski bokst de bal weg. Gavaldà bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawroński onderschept slim de pass. Gawroński haalt uit met een fantastische trap. Kołakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gavaldà bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawroński onderschept slim de pass. Gawroński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kołakowski trapt de bal weg van het doel. Venczel kopt de bal weg. Gawroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawroński schiet op doel. Kołakowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cicloneta F.C - Herta Spartak 0:7

72e minuut.
Pejar geeft een lange en hoge pass. Gawroński kopt de bal weg. Chwiałkowski is nu in balbezit. Chwiałkowski draait met de bal, schiet en ... Kołakowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cicloneta F.C - Herta Spartak 0:8

74e minuut.
Pejar rent richting de bal. Venczel rent richting de bal. Venczel geeft de bal voor. Gawroński rent richting de bal. Gawroński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cicloneta F.C - Herta Spartak 0:9

75e minuut.
Inworp. Venczel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nykl geeft de bal voor. Gawroński maakt een snoekduik en kopt de bal. Kołakowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cicloneta F.C - Herta Spartak 0:10

77e minuut.
Pécsi geeft een hoge lob. Forster kopt de bal weg. Klungelig pakt Hidalgo de bal. Gawroński rent richting de bal. Gawroński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kołakowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Daar is Pejar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pejar geeft een lange en hoge pass. Chwiałkowski kopt de bal weg. Gawroński rent richting de bal. Gawroński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gawroński rent richting de bal. Gawroński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Klungelig pakt Žluva de bal. Žluva geeft een lange en hoge pass. Chwiałkowski heeft problemen om de bal te vangen. Gawroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawroński haalt uit met een fantastische trap. Kołakowski bokst de bal weg. Kołakowski probeert naar een medespeler te passen. Nykl kan de bal niet met de borst controleren. Nykl geeft de bal voor. Chwiałkowski rent richting de bal. Chwiałkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gawroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawroński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Cicloneta F.C - Herta Spartak 0:11

86e minuut.
Isoba is nu in balbezit. Chwiałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwiałkowski geeft een hoge lob. Gawroński is nu in balbezit. Gawroński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Pécsi geeft een lange en hoge pass. Gawroński springt en kopt de bal. Konkiel probeert de bal met de borst te controleren. Chwiałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwiałkowski schiet op doel. Kołakowski bokst de bal weg. Chwiałkowski is nu in balbezit. Chwiałkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Cicloneta F.C 79%, Herta Spartak 21%.
La Cicloneta F.C - Herta Spartak 0:11