Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paulista F.C. Castelânea
Tática 4 Tactiek TriE2
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
48.2 gemiddelde waardering 51.8
very good Schieten formidable
adequate Passen very good
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Matysiak is nu in balbezit. Solymosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Praxedes verovert de bal door een tackle van achteren. Matysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matysiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Lăzărescu heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Bou ... Strafschop! Lăzărescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lăzărescu neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Paulista F.C. - Castelânea 0:1

11e minuut.
Ejtminowicz passt de bal met de wreef. Albertocchi rent richting de bal. Albertocchi met een sublieme pass. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu haalt uit met een fantastische trap. Tyc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Avelino rent richting de bal. Avelino geeft een hoge lob. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu draait met de bal, schiet en ... Tyc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paulista F.C. - Castelânea 0:2

21e minuut.
Masureel passt de bal in één keer door. Lăzărescu is nu in balbezit. Ejtminowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejtminowicz draait met de bal, schiet en ... Bou probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Iwanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki geeft de bal voor. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

28e minuut.
Klungelig pakt Praxedes de bal. Praxedes met een sublieme pass. Masureel met een sublieme pass. Ejtminowicz is nu in balbezit. Ejtminowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paulista F.C. - Castelânea 0:3

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Covaci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ejtminowicz is nu in balbezit. Ejtminowicz schiet op doel. Ebedli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Cornu probeert naar een medespeler te passen. Ebedli is nu in balbezit. Lăzărescu onderschept slim de pass. Lăzărescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paulista F.C. - Castelânea 0:4

45e minuut.
Katsikaris komt het veld opgelopen. Pepper komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paulista F.C. 69%, Castelânea 31%.
Paulista F.C. - Castelânea 0:4

46e minuut.
Carrario zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iwanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki passt de bal zonder na te denken. Albertocchi rent richting de bal. Albertocchi schiet op doel. Tyc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Avelino maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Albertocchi rent richting de bal. Ebedli maakt een afschuwelijke overtreding. Ebedli krijgt een gele kaart. Albertocchi raakt geblesseerd tijdens het duel. Covaci met een snel genomen vrije trap. Tyc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Casha kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Matysiak de bal onder controle te krijgen. Praxedes probeert naar een medespeler te passen. Ejtminowicz is nu in balbezit. Ejtminowicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tyc bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Paulista F.C. - Castelânea 0:5

71e minuut.
Masureel is nu in balbezit. Masureel geeft de bal voor. Albertocchi rent richting de bal. Albertocchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paulista F.C. - Castelânea 0:6

80e minuut.
Shalu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Masureel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lăzărescu rent richting de bal. Lăzărescu draait met de bal, schiet en ... Tyc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Albertocchi rent richting de bal. Albertocchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paulista F.C. - Castelânea 0:7

87e minuut.
Katsikaris geeft de bal voor. Albertocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Albertocchi probeert naar een medespeler te passen. Ejtminowicz rent richting de bal. Ejtminowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Ejtminowicz rent richting de bal. Ejtminowicz geeft een lange en hoge pass. Lăzărescu kopt de bal weg. Albertocchi rent richting de bal. Albertocchi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Paulista F.C. - Castelânea 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paulista F.C. 66%, Castelânea 34%.
Paulista F.C. - Castelânea 0:8