Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Carnaval Oliver Klube
contravolantes Tactiek Breanna Barbara
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
51.7 gemiddelde waardering 52.6
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
uitstekend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Arventi geeft de bal voor. Inworp. Jabá met de inworp. Rodríguez Alvarado rent richting de bal. Rodríguez Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Peeters geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Hojnik de bal onder controle te krijgen. Piskun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hojnik verovert de bal door een tackle van achteren. Hojnik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Jabá probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Alvarado is nu in balbezit. Hojnik rent richting de bal. Hojnik draait met de bal, schiet en ... Rakočević probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnaval - Oliver Klube 0:1

21e minuut.
Gavrič passt de bal in één keer door. Bernardo rent richting de bal. Rodríguez Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Alvarado draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Hojnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hojnik schiet op doel. Rakočević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Dodrescu is nu in balbezit. Peeters onderschept slim de pass. Peeters met een sublieme pass. Hojnik is nu in balbezit. Hojnik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnaval - Oliver Klube 0:2

39e minuut.
Dylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dylewski geeft een hoge lob. Tărăşilă rent richting de bal. Tărăşilă passt de bal met de wreef. Daar is Montana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tărăşilă geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dylewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Dāboliņš bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carnaval 64%, Oliver Klube 36%.
Carnaval - Oliver Klube 0:2

79e minuut.
Googlegol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brzydkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzydkowski passt de bal met de wreef. Dylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dylewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Piskun geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. da Costa met een snelle inworp. Piava rent richting de bal. Piava geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carnaval 54%, Oliver Klube 46%.
Carnaval - Oliver Klube 0:2