Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAO PAULO FC 2701 Campinas F. C.
travessa Tactiek GG-17
53% Balbezit 47%
25% Spel op eigen helft 75%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
62 gemiddelde waardering 52.1
zeer goed Schieten solide
formidabel Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


12e minuut.
Pałyga rent richting de bal. Pałyga passt de bal met de wreef. Cwojdziński probeert naar een medespeler te passen. Kazanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazanowski schiet op doel. Cocito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Cabrobó passt de bal met de wreef. Mai Tuấn rent richting de bal. Čoga verovert de bal door een tackle van achteren. Čoga draait met de bal, schiet en ... Ishimaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - Campinas F. C. 0:1

19e minuut.
Cwojdziński passt de bal in één keer door. Kazanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintra begaat een overtreding. Kazanowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cwojdziński neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Júnior is nu in balbezit. Júnior speelt de bal door. Mai Tuấn rent richting de bal. Acosta verovert de bal door een tackle van achteren. Acosta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Perrotta kopt de bal weg. Klungelig pakt Patrocínio de bal. Cwojdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazanowski rent richting de bal. Kazanowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Plantak geeft de bal voor. Cintra kopt de bal weg. Cwojdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwojdziński geeft een lange en hoge pass. Kazanowski springt en kopt de bal. Cocito bokst de bal weg. Pałyga is nu in balbezit. Pałyga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SAO PAULO FC 2701 - Campinas F. C. 1:1

45e minuut.
Pałyga is nu in balbezit. Scarpeli begaat een overtreding. Pałyga raakt geblesseerd tijdens het duel. Valadares komt het veld opgelopen. Dantas komt het veld opgelopen. Leal komt het veld opgelopen. Cwojdziński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kazanowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAO PAULO FC 2701 - Campinas F. C. 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAO PAULO FC 2701 24%, Campinas F. C. 76%.
SAO PAULO FC 2701 - Campinas F. C. 2:1

53e minuut.
Scarpeli onderschept slim de pass. Scarpeli geeft een lange en hoge pass. Čoga is nu in balbezit. Čoga schiet op doel. Ishimaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Inworp. Cwojdziński met een snelle inworp. Gaviria rent richting de bal. Gaviria geeft een hoge lob. Kazanowski krijgt zijn hoofd ertegen. Cocito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Damat geeft de bal voor. Pałyga kopt de bal weg. Kazanowski is nu in balbezit. Kazanowski draait met de bal, schiet en ... Cocito maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Świrski passt de bal met de wreef. Cwojdziński rent richting de bal. Cwojdziński met een sublieme pass. Pałyga is nu in balbezit. Pałyga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Patrocínio passt de bal in één keer door. Valadares is nu in balbezit. Valadares geeft een hoge lob. Dantas is nu in balbezit. Dantas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAO PAULO FC 2701 26%, Campinas F. C. 74%.
SAO PAULO FC 2701 - Campinas F. C. 2:1