Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rocha1985 CRUZEIRO FENOMENAL
Attack Tactiek chumaço
40% Balbezit 60%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 58.8
redelijk Schieten uitstekend
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


21e minuut.
Čimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălcescu verovert de bal door een tackle van achteren. Altuğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bălcescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jaša kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Badalo passt de bal zonder na te denken. Daar is Papazov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maqomayev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Maqomayev naar de kleedkamers voor een vroege douche. Papazov raakt geblesseerd tijdens het duel. Åhblad wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Papazov rent richting de bal. Papazov passt de bal in één keer door. Balayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Garašanin verovert de bal door een tackle van achteren. Garašanin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Åhblad verovert de bal door een tackle van achteren. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Åhblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Åhblad geeft de bal voor. Garašanin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocha1985 - CRUZEIRO FENOMENAL 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rocha1985 59%, CRUZEIRO FENOMENAL 41%.
Rocha1985 - CRUZEIRO FENOMENAL 0:1

47e minuut.
Bălcescu controleert de bal met de borst. Åhblad probeert naar een medespeler te passen. Daar is Florea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garašanin rent richting de bal. Garašanin draait met de bal, schiet en ... Šestić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Kafasis controleert de bal met de borst. Bălcescu rent richting de bal. Kafasis onderschept slim de pass. Kafasis met een sublieme pass. Åhblad geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Morales is nu in balbezit. Morales probeert naar een medespeler te passen. Åhblad met een sublieme pass. Garašanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Garašanin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Jaša bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugalski verovert de bal door een tackle van achteren. Bugalski passt de bal zonder na te denken. Papazov is nu in balbezit. Papazov haalt uit met een fantastische trap. Šestić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rocha1985 67%, CRUZEIRO FENOMENAL 33%.
Rocha1985 - CRUZEIRO FENOMENAL 0:1