Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
urso panda Junção Soccer Clube
sai da frente Tactiek Copa 4132
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
3 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
51.8 gemiddelde waardering 59.7
good Schieten excellent
adequate Passen very good
solid Verdedigen outstanding


16e minuut.
Verhulst geeft een lange en hoge pass. Da Silva probeert de bal met de borst te controleren. Ivars Santos geeft een hoge lob. Madden bereikt de bal nog maar net als eerste. Madden draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Moridis is nu in balbezit. Indares tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moridis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piersimone zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Madden springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
urso panda - Junção Soccer Clube 0:1

28e minuut.
Gowik kopt de bal weg. Großkreutz is nu in balbezit. Met opzet legt Ifradov zijn tegenspeler op de grond. Ifradov krijgt een gele kaart. Großkreutz raakt geblesseerd tijdens het duel. Gowik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mascaroni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Wölfl is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Verhulst. Wölfl raakt geblesseerd tijdens het duel. Piersimone zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Moridis maakt een snoekduik en kopt de bal. Brózda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
urso panda - Junção Soccer Clube 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: urso panda 50%, Junção Soccer Clube 50%.
urso panda - Junção Soccer Clube 0:2

46e minuut.
Tortosa komt het veld opgelopen. Mesquita komt het veld opgelopen. Goiano komt het veld opgelopen. Simões komt het veld opgelopen. Damjanov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Brochev komt het veld opgelopen. Repeteco komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Thomas rent richting de bal. Thomas geeft de bal voor. Ifradov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Brochev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Indares is nu in balbezit. Brochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babic verovert de bal door een tackle van achteren. Indares onderschept slim de pass. Indares geeft een hoge lob. Mascaroni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: urso panda 36%, Junção Soccer Clube 64%.
urso panda - Junção Soccer Clube 0:2