Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 21:59
  • Bekerwedstrijd: Copa do Brasil
  • Stadion: Castelão
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 25112
Sampaio Corrêa FC Morumtri
Sampaio GIGANTE! Tactiek Generations
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
51.5 gemiddelde waardering 43.6
goed Schieten redelijk
uitstekend Passen zeer goed
redelijk Verdedigen goed


8e minuut.
Toti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila onderschept slim de pass. Ávila passt de bal zonder na te denken. Fargeon is nu in balbezit. Fargeon haalt uit met een fantastische trap. Fährmann bokst de bal weg.

18e minuut.
Tombesi speelt de bal door. Ürküm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ürküm geeft de bal voor. Tilico probeert de bal met de borst te controleren. Tilico haalt uit met een fantastische trap. Fährmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Fargeon controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Manolov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Joa de bal. Barone is nu in balbezit. Barone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Magierowski is nu in balbezit. Tombesi probeert naar een medespeler te passen. Magierowski rent richting de bal. Magierowski geeft een lange en hoge pass. Fargeon krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Magierowski passt de bal in één keer door. Tombesi geeft de bal voor. Klungelig pakt Toti de bal. Fargeon rent richting de bal. Fargeon schiet op doel. Fährmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampaio Corrêa FC 34%, Morumtri 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sampaio Corrêa FC - Morumtri 0:0

56e minuut.
Fährmann trapt de bal weg van het doel. Tombesi kopt de bal weg. Fargeon rent richting de bal. Fargeon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampaio Corrêa FC - Morumtri 1:0

64e minuut.
Manolov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ürküm met de inworp. Klungelig pakt Tombesi de bal. Tombesi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Manolov heeft problemen om de bal te vangen. Magierowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadão maakt een afschuwelijke overtreding. Valadão krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Manolov geeft de bal voor. Fuji geeft een lange en hoge pass. Barone kan de bal niet met de borst controleren. Barone schiet op doel. Tsagoika probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sampaio Corrêa FC - Morumtri 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampaio Corrêa FC 27%, Morumtri 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sampaio Corrêa FC - Morumtri 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

95e minuut.
Magierowski rent richting de bal. Magierowski speelt de bal door. Fargeon is nu in balbezit. Fargeon haalt uit met een fantastische trap. Fährmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampaio Corrêa FC - Morumtri 2:1

97e minuut.
Tombesi is nu in balbezit. Tombesi passt de bal in één keer door. Ürküm is nu in balbezit. Ürküm geeft een lange en hoge pass. Tilico krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

103e minuut.
Valadão bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadão geeft de bal voor. Fuji kopt de bal weg. Magierowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Magierowski geeft de bal voor. Fährmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampaio Corrêa FC 16%, Morumtri 84%.
Sampaio Corrêa FC - Morumtri 2:1

107e minuut.
Tombesi speelt de bal door. Magierowski speelt de bal door. Fargeon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fargeon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sampaio Corrêa FC - Morumtri 3:1

111e minuut.
Magierowski met een sublieme pass. Tombesi geeft de bal voor. Fargeon heeft problemen om de bal te vangen. Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampaio Corrêa FC - Morumtri 4:1

113e minuut.
Ávila probeert naar een medespeler te passen. Ürküm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ürküm geeft de bal voor. Fargeon rent richting de bal. Fargeon haalt uit met een fantastische trap. Fährmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampaio Corrêa FC 18%, Morumtri 82%.
Sampaio Corrêa FC - Morumtri 4:1