Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 21:59
  • Bekerwedstrijd: Copa do Brasil
  • Stadion: Bezerrinho
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 30697
Sociedade Esportiva do Gama Macario Engenharias
Tatica 352 Tactiek Desfalque
50% Balbezit 50%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 28
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.7 gemiddelde waardering 65.8
solide Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Matov probeert naar een medespeler te passen. Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero speelt de bal door. Raubner bereikt de bal nog maar net als eerste. Raubner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Koronios kopt de bal weg. Daar is Pele Zapata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bueno geeft een lange en hoge pass. Raubner rent richting de bal. Raubner draait met de bal, schiet en ... Menegardo bokst de bal weg.

16e minuut.
Raubner bereikt de bal nog maar net als eerste. Raubner speelt de bal door. Šimerda rent richting de bal. Raubner bereikt de bal nog maar net als eerste. Raubner haalt uit met een fantastische trap. Menegardo bokst de bal weg.

21e minuut.
Peladeiro rent richting de bal. Peladeiro geeft de bal voor. Raubner kopt de bal weg. Klungelig pakt Bueno de bal. Bueno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Baquero rent richting de bal. Baquero probeert naar een medespeler te passen. Šimerda is nu in balbezit. Raubner bereikt de bal nog maar net als eerste. Raubner draait met de bal, schiet en ... Menegardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Šimerda bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimerda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva do Gama - Macario Engenharias 0:1

26e minuut.
Baquero passt de bal zonder na te denken. Petrešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrešević geeft een lange en hoge pass. Šimerda bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimerda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Menegardo trapt de bal weg. Bueno kopt de bal weg. Koronios geeft de bal voor. Šimerda bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimerda draait met de bal, schiet en ... Menegardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Petrešević geeft een hoge lob. Matov probeert de bal met de borst te controleren. Šimerda is nu in balbezit. Šimerda schiet op doel. Menegardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva do Gama - Macario Engenharias 0:2

37e minuut.
Hayyam heeft problemen om de bal te vangen. Raubner bereikt de bal nog maar net als eerste. Raubner met een sublieme pass. Šimerda is nu in balbezit. Šimerda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sociedade Esportiva do Gama 66%, Macario Engenharias 34%.
Sociedade Esportiva do Gama - Macario Engenharias 0:2

48e minuut.
Inworp. Maguolo met de inworp. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno geeft een lange en hoge pass. Šimerda maakt een snoekduik en kopt de bal. Menegardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Yunisov passt de bal in één keer door. Daar is Maguolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maguolo geeft een hoge lob. Šimerda bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimerda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Raubner geeft de bal voor. Menegardo probeert naar een medespeler te passen. Jarmovskis kopt de bal weg. Colombiano rent richting de bal. Colombiano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Pistola is nu in balbezit. Pistola passt de bal met de wreef. Bueno met een sublieme pass. Šimerda rent richting de bal. Šimerda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Baquero passt de bal in één keer door. Raubner is nu in balbezit. Raubner passt de bal in één keer door. Šimerda is nu in balbezit. Šimerda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Baquero rent richting de bal. Baquero passt de bal in één keer door. Petrešević geeft een hoge lob. Raubner rent richting de bal. Raubner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Šimerda rent richting de bal. Ledesma onderschept slim de pass. Bueno speelt de bal door. Raubner rent richting de bal. Raubner schiet op doel. Menegardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Petrešević met een snelle inworp. Raubner is nu in balbezit. Raubner geeft een hoge lob. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Petrešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrešević passt de bal met de wreef. Baquero geeft een lange en hoge pass. Šimerda rent richting de bal. Šimerda schiet op doel. Paal!

76e minuut.
Daar is Baquero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baquero passt de bal zonder na te denken. Šimerda rent richting de bal. Šimerda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva do Gama - Macario Engenharias 0:3

78e minuut.
Fierka speelt de bal door. Koronios geeft een lange en hoge pass. Šimerda kopt de bal weg. Raubner is nu in balbezit. Raubner haalt uit met een fantastische trap. Menegardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Šimerda heeft problemen om de bal te vangen. Šimerda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva do Gama - Macario Engenharias 0:4

89e minuut.
Colombiano rent richting de bal. Koronios onderschept slim de pass. Koronios geeft de bal voor. Šimerda is nu in balbezit. Šimerda draait met de bal, schiet en ... Menegardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sociedade Esportiva do Gama 74%, Macario Engenharias 26%.
Sociedade Esportiva do Gama - Macario Engenharias 0:4