Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Oriental Futbol y Amistad Brasil de Pelotas
5def Tactiek X03 - 451
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
57.9 gemiddelde waardering 56.2
zeer goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


19e minuut.
Masagues passt de bal met de wreef. Bandeira rent richting de bal. Bandeira passt de bal met de wreef. Masagues is nu in balbezit. Masagues schiet op doel. Fortuna bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Oriental Futbol y Amistad - Brasil de Pelotas 1:0

20e minuut.
Daar is Hugues, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hugues met een sublieme pass. Cossaer rent richting de bal. Cossaer geeft een lange en hoge pass. Rəsulzadə springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Tobí passt de bal met de wreef. Łopatowicz heeft problemen om de bal te vangen. Łopatowicz geeft een hoge lob. Bandeira springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Pashazadeh de bal onder controle te krijgen. Fortuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Carreño passt de bal met de wreef. Łopatowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatowicz met een sublieme pass. Bandeira rent richting de bal. Bandeira schiet op doel. Fortuna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dembele komt het veld opgelopen. Marczak komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Maurits is nu in balbezit. Bilyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreño maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Carreño moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Carreño schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

39e minuut.
Masagues passt de bal met de wreef. Łopatowicz rent richting de bal. Łopatowicz passt de bal met de wreef. Bandeira rent richting de bal. Bandeira haalt uit met een fantastische trap. Fortuna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gomes de Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes de Melo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Marczak de bal. Marczak geeft de bal voor. Bandeira maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Oriental Futbol y Amistad 42%, Brasil de Pelotas 58%.
Club Oriental Futbol y Amistad - Brasil de Pelotas 1:0

79e minuut.
Hugues rent richting de bal. Hugues geeft de bal voor. Daar is Canabrava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rəsulzadə rent richting de bal. Rəsulzadə haalt uit met een fantastische trap. Rattata bokst de bal weg.

85e minuut.
Matkay met een sublieme pass. Bilyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilyi passt de bal met de wreef. Rəsulzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəsulzadə haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Zoidl verovert de bal door een tackle van achteren. Zoidl probeert naar een medespeler te passen. Łopatowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatowicz geeft de bal voor. Bandeira krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Oriental Futbol y Amistad 60%, Brasil de Pelotas 40%.
Club Oriental Futbol y Amistad - Brasil de Pelotas 1:0