Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dolce SA Xupa Cabra FC
01 Tactiek 4-3-3E
44% Balbezit 56%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 34
9 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
42.5 gemiddelde waardering 61.8
good Schieten excellent
adequate Passen excellent
solid Verdedigen excellent


5e minuut.
Gäumann geeft een hoge lob. Saldanha kopt de bal weg. Mnatsakanyan is nu in balbezit. Mnatsakanyan schiet op doel. Tylak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dolce SA - Xupa Cabra FC 0:1

7e minuut.
Brandsson rent richting de bal. Rapavý begaat een overtreding. Brandsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Saldanha wilt de vrije trap nemen. Mnatsakanyan springt en kopt de bal. Tylak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Tylak speelt de bal door. Huanambal kopt de bal weg. Klungelig pakt Nicolo de bal. Mnatsakanyan rent richting de bal. Mnatsakanyan schiet op doel. Tylak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Bolles rent richting de bal. Moceanu rent richting de bal. Moceanu speelt de bal door. Tetwin rent richting de bal. Tetwin geeft een hoge lob. Tylak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mnatsakanyan is nu in balbezit. Mnatsakanyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dolce SA - Xupa Cabra FC 0:2

19e minuut.
Mnatsakanyan onderschept slim de pass. Mnatsakanyan passt de bal in één keer door. Brandsson is nu in balbezit. Brandsson draait met de bal, schiet en ... Tylak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dolce SA - Xupa Cabra FC 0:3

20e minuut.
Tetwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetwin met een sublieme pass. Brandsson rent richting de bal. Mnatsakanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnatsakanyan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lubanski bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldanha verovert de bal door een tackle van achteren. Saldanha draait met de bal, schiet en ... Tylak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brandsson maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Huanambal geeft een hoge lob. Mnatsakanyan rent richting de bal. Saldanha rent richting de bal. Mnatsakanyan rent richting de bal. Mnatsakanyan draait met de bal, schiet en ... Tylak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Saldanha geeft de bal voor. Gäumann kopt de bal weg. Lubanski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnatsakanyan onderschept slim de pass. Mnatsakanyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Zago rent richting de bal. Tetwin rent richting de bal. Tetwin geeft een hoge lob. Mnatsakanyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Tylak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dolce SA - Xupa Cabra FC 0:4

32e minuut.
Moceanu probeert naar een medespeler te passen. Tetwin probeert naar een medespeler te passen. Brandsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dolce SA - Xupa Cabra FC 0:5

38e minuut.
Triboulet met een sublieme pass. Klungelig pakt Japundžić de bal. Japundžić speelt de bal door. Mnatsakanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnatsakanyan draait met de bal, schiet en ... Tylak bokst de bal weg.

41e minuut.
Zago passt de bal in één keer door. Tetwin rent richting de bal. Bolles begaat een overtreding. Bolles krijgt een gele kaart. Tetwin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Saldanha met een snel genomen vrije trap. Tylak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mnatsakanyan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dolce SA - Xupa Cabra FC 0:6

42e minuut.
Zago is nu in balbezit. Zago speelt de bal door. Daar is Gäumann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandsson is nu in balbezit. Brandsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Tetwin passt de bal met de wreef. Rapavý verovert de bal door een tackle van achteren. Japundžić met een sublieme pass. Mnatsakanyan is nu in balbezit. Mnatsakanyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Tetwin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Országh komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dolce SA 79%, Xupa Cabra FC 21%.
Dolce SA - Xupa Cabra FC 0:6

50e minuut.
Országh geeft een lange en hoge pass. Lubanski heeft problemen om de bal te vangen. Mnatsakanyan rent richting de bal. Brandsson rent richting de bal. Brandsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Triboulet is nu in balbezit. Triboulet geeft een lange en hoge pass. Mnatsakanyan kan de bal niet met de borst controleren. Mnatsakanyan schiet op doel. Tylak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dolce SA - Xupa Cabra FC 0:7

67e minuut.
Celino heeft problemen om de bal te vangen. Saldanha rent richting de bal. Celino schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Celino krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Gäumann kopt de bal weg. Mnatsakanyan is nu in balbezit. Brandt legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mnatsakanyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Saldanha neemt de penalty, wat een uithaal!
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Nicolo geeft een lange en hoge pass. Huanambal probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Saldanha de bal. Saldanha geeft een lange en hoge pass. Brandsson krijgt zijn hoofd ertegen. Tylak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Saldanha met een sublieme pass. Mnatsakanyan rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Rapavý ... Strafschop! Mnatsakanyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zago zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Saldanha probeert naar een medespeler te passen. Mnatsakanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Brandt ... Strafschop! Brandt krijgt een gele kaart. Mnatsakanyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mnatsakanyan kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Tylak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Klungelig pakt Bolles de bal. Saldanha is nu in balbezit. Saldanha probeert naar een medespeler te passen. Daar is Országh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Országh geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dolce SA 77%, Xupa Cabra FC 23%.
Dolce SA - Xupa Cabra FC 0:7