Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Audax Rio Real Bublitz
Normal Tactiek teste3
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.6 gemiddelde waardering 63.7
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Efir geeft een lange en hoge pass. Santa Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkaja legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mrkaja krijgt een gele kaart. Santa Cruz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Saguier neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Inga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Audax Rio - Real Bublitz 0:1

8e minuut.
Rodríguez Reguero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Reguero geeft een hoge lob. Klungelig pakt Saguier de bal. Saguier schiet op doel. Inga probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Efir is nu in balbezit. Bilica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilica passt de bal zonder na te denken. Bielen rent richting de bal. Bielen schiet op doel. Sladojević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Chavos geeft een lange en hoge pass. Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa Cruz onderschept slim de pass. Santa Cruz geeft een lange en hoge pass. Saguier springt en kopt de bal. Inga bokst de bal weg.

18e minuut.
Saguier passt de bal met de wreef. Chavos heeft problemen om de bal te vangen. Alías geeft een lange en hoge pass. Chavos geeft de bal voor. Saguier maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Chuquimia speelt de bal door. Saguier bereikt de bal nog maar net als eerste. Nərimanbəyov begaat een overtreding. Saguier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Saguier wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Rodríguez Reguero met de inworp. Chuquimia is nu in balbezit. Chuquimia geeft een lange en hoge pass. Saguier bereikt de bal nog maar net als eerste. Saguier schiet op doel. Inga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Bratu met een sublieme pass. Geronimi rent richting de bal. Geronimi probeert naar een medespeler te passen. Bilica rent richting de bal. Bilica geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De Brul geeft een hoge lob. Bilica is nu in balbezit. Chavos maakt een afschuwelijke overtreding. Chavos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Audax Rio 60%, Real Bublitz 40%.
Audax Rio - Real Bublitz 0:1

52e minuut.
Bielen is nu in balbezit. Efir speelt de bal door. Saguier bereikt de bal nog maar net als eerste. Saguier schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Audax Rio - Real Bublitz 0:2

57e minuut.
Chavos geeft een lange en hoge pass. Saguier rent richting de bal. Bratu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Saguier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Saguier neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Inga bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Chavos onderschept slim de pass. Chavos met een sublieme pass. Miranda geeft een hoge lob. Saguier bereikt de bal nog maar net als eerste. Saguier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Rodríguez Reguero rent richting de bal. Rodríguez Reguero speelt de bal door. Chavos met een sublieme pass. Saguier is nu in balbezit. Saguier draait met de bal, schiet en ... Inga bokst de bal weg.

71e minuut.
De Brul controleert de bal met de borst. De Brul passt de bal zonder na te denken. Geronimi is nu in balbezit. Geronimi geeft een hoge lob. Bielen krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Rodríguez Reguero passt de bal in één keer door. De Brul met een sublieme pass. Geronimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Geronimi geeft de bal voor. Bielen krijgt zijn hoofd ertegen. Sladojević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Efir geeft de bal voor. Chuquimia bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuquimia passt de bal met de wreef. Santa Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa Cruz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Audax Rio 50%, Real Bublitz 50%.
Audax Rio - Real Bublitz 0:2