Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zé do Rui F.C. Estrelas da Noite
SEM NOME Tactiek sthephany
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 13
7 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.9 gemiddelde waardering 58.2
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Cañulef kopt de bal weg. Elčík heeft problemen om de bal te vangen. Bosco rent richting de bal. Bosco geeft de bal voor. Ruokola maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Warakomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Warakomski passt de bal zonder na te denken. Zafirović is nu in balbezit. Ochoa verovert de bal door een tackle van achteren. Ochoa schiet op doel. Rousseaux bokst de bal weg.

8e minuut.
Nyilasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyilasi geeft de bal voor. Inworp. Warakomski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stachyra geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Cupać is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Warakomski. Cupać is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nyilasi met een snel genomen vrije trap. Ruokola bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hodíšek zijn tegenspeler op de grond. Ruokola raakt geblesseerd tijdens het duel. Aston komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Cañulef rent richting de bal. Cañulef geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Nyilasi de bal onder controle te krijgen. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sambade probeert de bal met de borst te controleren. Ionaş is nu in balbezit. Sambade maakt een afschuwelijke overtreding. Sambade krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Nyilasi passt de bal in één keer door. Bosco met een sublieme pass. Zafirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa verovert de bal door een tackle van achteren. Ochoa haalt uit met een fantastische trap. Rousseaux probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Bosco geeft de bal voor. Sambade heeft problemen om de bal te vangen. Elčík speelt de bal door. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zé do Rui F.C. - Estrelas da Noite 1:0

26e minuut.
Aston geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tekiray de bal. Bosco verovert de bal door een tackle van achteren. Sambade bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambade schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zé do Rui F.C. - Estrelas da Noite 1:1

36e minuut.
Bosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosco speelt de bal door. Zafirović rent richting de bal. Zafirović geeft de bal voor. Sambade maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Daar is Ionaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aston is nu in balbezit. Ionaş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ionaş krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zé do Rui F.C. 50%, Estrelas da Noite 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zé do Rui F.C. - Estrelas da Noite 1:1

47e minuut.
Aston passt de bal zonder na te denken. Bosco probeert naar een medespeler te passen. Sambade is nu in balbezit. Sambade draait met de bal, schiet en ... Mogyorósy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pliszka komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Ochoa de bal onder controle te krijgen. Sambade kopt de bal weg. Aston speelt de bal door. Ruokola rent richting de bal. Ruokola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Inworp. Oppizi komt het veld opgelopen. Gintel komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Bosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosco speelt de bal door. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zé do Rui F.C. - Estrelas da Noite 1:2

74e minuut.
Pliszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Aston onderschept slim de pass. Aston probeert naar een medespeler te passen. Ruokola rent richting de bal. Ruokola draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ruokola stond buitenspel. Mateiaş komt het veld opgelopen. Miniccio komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Ochoa rent richting de bal. Galego begaat een overtreding. Ochoa raakt geblesseerd tijdens het duel. Ochoa met een snel genomen vrije trap. Pliszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pliszka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Pliszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pliszka passt de bal zonder na te denken. Oppizi met een sublieme pass. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Oppizi kopt de bal weg. Galego heeft problemen om de bal te vangen. Ochoa verovert de bal door een tackle van achteren. Ochoa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zé do Rui F.C. - Estrelas da Noite 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zé do Rui F.C. 41%, Estrelas da Noite 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zé do Rui F.C. - Estrelas da Noite 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

92e minuut.
Bosco passt de bal in één keer door. Sambade bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gintel. Gintel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zé do Rui F.C. 45%, Estrelas da Noite 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zé do Rui F.C. - Estrelas da Noite 2:2

109e minuut.
Cupać kopt de bal weg. Ruokola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateiaş schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mateiaş krijgt een gele kaart. Ruokola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cupać zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hodíšek rent richting de bal. Ruokola onderschept slim de pass. Ruokola haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

117e minuut.
Gintel met een sublieme pass. Ochoa is nu in balbezit. Cañulef begaat een overtreding. Cañulef krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zé do Rui F.C. 47%, Estrelas da Noite 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zé do Rui F.C. - Estrelas da Noite 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Ruokola legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Mogyorósy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
Ochoa legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Rousseaux probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zé do Rui F.C. - Estrelas da Noite 3:2
---
Sambade neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zé do Rui F.C. - Estrelas da Noite 3:3
---
Pliszka kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Rousseaux kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
Blervacq legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ionaş neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zé do Rui F.C. - Estrelas da Noite 4:3
---
Aston zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
---
Oppizi neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast. De bal rolt over de achterlijn.
---
Bosco legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zé do Rui F.C. - Estrelas da Noite 4:4
---
Gintel neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Zé do Rui F.C. - Estrelas da Noite 5:4
---