Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SOUZACRUZ FC Romano United
baladoplagio Tactiek Pokemon
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
62.8 gemiddelde waardering 61.3
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


13e minuut.
Susurs geeft een lange en hoge pass. Hécquet kopt de bal weg. Padilla probeert naar een medespeler te passen. Lindeman is nu in balbezit. Lindeman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Dziwny passt de bal met de wreef. Demli is nu in balbezit. Stach legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Demli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Demli neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gardocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Padilla kopt de bal weg. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindeman onderschept slim de pass. Lindeman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Romano United 0:1

38e minuut.
Dziwny passt de bal in één keer door. Najman is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bulgurcu. Bulgurcu krijgt een gele kaart. Najman raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

43e minuut.
Rodzinski passt de bal in één keer door. Najman is nu in balbezit. Najman speelt de bal door. Demli is nu in balbezit. Demli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOUZACRUZ FC 43%, Romano United 57%.
SOUZACRUZ FC - Romano United 0:1

59e minuut.
Iovchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Iovchev passt de bal in één keer door. Rabakoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabakoń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Romano United 0:2

64e minuut.
Demli onderschept slim de pass. Demli passt de bal met de wreef. Stach rent richting de bal. Dziwny verovert de bal door een tackle van achteren. Dziwny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Renusz geeft een lange en hoge pass. Hécquet kopt de bal weg. Rapisarda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rabakoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabakoń haalt uit met een fantastische trap. Manolić bokst de bal weg.

72e minuut.
Riguer passt de bal met de wreef. Garjelea geeft een lange en hoge pass. Daar is Stach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demli onderschept slim de pass. Demli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Voutiritsas komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Demli controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bağcı komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Dziwny is nu in balbezit. Dziwny passt de bal in één keer door. Renusz verovert de bal door een tackle van achteren. Najman rent richting de bal. Najman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Rodzinski geeft de bal voor. Dziwny kopt de bal weg. Najman is nu in balbezit. Najman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Romano United 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOUZACRUZ FC 42%, Romano United 58%.
SOUZACRUZ FC - Romano United 1:2