Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
14 de Julho Supremacy Fc
xtz Tactiek GOAL
47% Balbezit 53%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 29
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
51.8 gemiddelde waardering 59.7
goed Schieten uitstekend
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


4e minuut.
Rampinelli is nu in balbezit. Tussen verovert de bal door een tackle van achteren. Tussen geeft de bal voor. Satyga is nu in balbezit. Satyga schiet op doel. Khalil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De Prutser is nu in balbezit. De Prutser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
14 de Julho - Supremacy Fc 0:1

24e minuut.
Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tussen is nu in balbezit. Tussen geeft de bal voor. Tymieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymieniecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wiktorowski speelt de bal door. Rampinelli met een sublieme pass. Daar is Uluçay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Prutser bereikt de bal nog maar net als eerste. De Prutser haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Tussen met een sublieme pass. De Prutser bereikt de bal nog maar net als eerste. De Prutser passt de bal zonder na te denken. Tymieniecki rent richting de bal. Tymieniecki schiet op doel. Khalil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kanar onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
14 de Julho - Supremacy Fc 0:2

30e minuut.
Veríssimo speelt de bal door. Mijal is nu in balbezit. Butrymski speelt de bal door. Satyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Satyga schiet op doel. Khalil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De Prutser rent richting de bal. De Prutser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
14 de Julho - Supremacy Fc 0:3

32e minuut.
Rumenov kopt de bal weg. Butrymski controleert de bal met de borst. De Prutser rent richting de bal. De Prutser draait met de bal, schiet en ... Khalil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
14 de Julho - Supremacy Fc 0:4

35e minuut.
Mussner onderschept slim de pass. Mussner passt de bal zonder na te denken. Tussen met een sublieme pass. Satyga is nu in balbezit. Satyga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Tussen passt de bal zonder na te denken. Rajski is nu in balbezit. Rajski geeft de bal voor. Satyga is nu in balbezit. Satyga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Venkov komt het veld opgelopen. Kerepeczky komt het veld opgelopen. Busa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 14 de Julho 70%, Supremacy Fc 30%.
14 de Julho - Supremacy Fc 0:4

47e minuut.
Tussen geeft de bal voor. Dörnyei kopt de bal weg. Klungelig pakt Veríssimo de bal. De Prutser is nu in balbezit. De Prutser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Tussen met een snelle inworp. Busa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymieniecki onderschept slim de pass. Tymieniecki geeft de bal voor. De Prutser maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Mussner verovert de bal door een tackle van achteren. Mussner passt de bal met de wreef. Dörnyei geeft een lange en hoge pass. De Prutser is nu in balbezit. De Prutser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
14 de Julho - Supremacy Fc 0:5

58e minuut.
Rajski met een sublieme pass. Dörnyei rent richting de bal. Dörnyei passt de bal in één keer door. Satyga is nu in balbezit. Satyga draait met de bal, schiet en ... Khalil bokst de bal weg.

61e minuut.
Dörnyei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Satyga is nu in balbezit. Satyga geeft een hoge lob. Tymieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymieniecki schiet op doel. Khalil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Satyga is nu in balbezit. Satyga geeft een hoge lob. Rumenov bereikt de bal nog maar net als eerste. De Prutser onderschept slim de pass. De Prutser draait met de bal, schiet en ... Khalil bokst de bal weg.

70e minuut.
Tussen passt de bal met de wreef. De Prutser rent richting de bal. De Prutser passt de bal in één keer door. Tymieniecki rent richting de bal. Tymieniecki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
14 de Julho - Supremacy Fc 0:6

75e minuut.
Tussen geeft een hoge lob. Dörnyei is nu in balbezit. Dörnyei schiet op doel. Satyga is nu in balbezit. Satyga haalt uit met een fantastische trap. Khalil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Tussen is nu in balbezit. Tussen passt de bal met de wreef. De Prutser rent richting de bal. De Prutser schiet op doel. Khalil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
14 de Julho - Supremacy Fc 0:7

78e minuut.
Wientjes geeft een lange en hoge pass. De Prutser is nu in balbezit. Tymieniecki is nu in balbezit. De Prutser rent richting de bal. De Prutser haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Tussen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rajski probeert naar een medespeler te passen. Tussen rent richting de bal. Tussen geeft de bal voor. Khalil probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. De Prutser bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
14 de Julho - Supremacy Fc 0:8

90e minuut.
Rumenov is nu in balbezit. Alicate is nu in balbezit. De Prutser tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Prutser krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 14 de Julho 71%, Supremacy Fc 29%.
14 de Julho - Supremacy Fc 0:8