Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coloradinho E.C Inter Rondônia
Chacho Coudet Tactiek 2024 433 at
44% Balbezit 56%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
31.7 gemiddelde waardering 59.7
zwak Schieten uitmuntend
zwak Passen uitstekend
zwak Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Luca verovert de bal door een tackle van achteren. Luca passt de bal zonder na te denken. Burke rent richting de bal. Burke geeft een hoge lob. Risotto springt en kopt de bal. Gremi bokst de bal weg. Solarz heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coloradinho E.C - Inter Rondônia 0:1

7e minuut.
Kaplický rent richting de bal. Kaplický passt de bal in één keer door. de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira haalt uit met een fantastische trap. Dziedzina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gremi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Solarz trapt de bal weg. Tenorio heeft problemen om de bal te vangen. Mydlo geeft de bal voor. Luca springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klungelig pakt Chowanczak de bal. Fontoura geeft een hoge lob. Luca is nu in balbezit. Luca draait met de bal, schiet en ... Gremi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coloradinho E.C - Inter Rondônia 0:2

11e minuut.
Chowanczak rent richting de bal. Fontoura verovert de bal door een tackle van achteren. Fontoura geeft de bal voor. Luca springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coloradinho E.C - Inter Rondônia 0:3

11e minuut.
Burke passt de bal met de wreef. Daar is de Oliveira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Oliveira passt de bal in één keer door. Luca is nu in balbezit. Luca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
De Rada Placer geeft een lange en hoge pass. Consani bereikt de bal nog maar net als eerste. Luca onderschept slim de pass. Luca schiet op doel. Gremi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coloradinho E.C - Inter Rondônia 0:4

16e minuut.
D`Alise verovert de bal door een tackle van achteren. D`Alise geeft een lange en hoge pass. Luca is nu in balbezit. Luca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Van Paemel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chowanczak heeft problemen om de bal te vangen. Luca maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Luca naar de kleedkamers voor een vroege douche.

18e minuut.
D`Alise passt de bal met de wreef. Risotto rent richting de bal. Risotto probeert naar een medespeler te passen. de Oliveira is nu in balbezit. de Oliveira schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coloradinho E.C - Inter Rondônia 0:5

22e minuut.
Chowanczak rent richting de bal. de Oliveira verovert de bal door een tackle van achteren. de Oliveira passt de bal met de wreef. Risotto rent richting de bal. Risotto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Solarz geeft een hoge lob. Mydlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mydlo geeft de bal voor. Fontoura is nu in balbezit. Fontoura geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
D`Alise is nu in balbezit. D`Alise passt de bal in één keer door. Daar is de Oliveira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Oliveira geeft een lange en hoge pass. Risotto maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
de Oliveira onderschept slim de pass. de Oliveira geeft een lange en hoge pass. Slaninka heeft problemen om de bal te vangen. Risotto is nu in balbezit. Risotto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coloradinho E.C 75%, Inter Rondônia 25%.
Coloradinho E.C - Inter Rondônia 0:5

48e minuut.
Fiel passt de bal in één keer door. Burke met een sublieme pass. Solarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Risotto onderschept slim de pass. Risotto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Mydlo geeft de bal voor. Consani probeert de bal met de borst te controleren. de Oliveira is nu in balbezit. de Oliveira haalt uit met een fantastische trap. Gremi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Burke met een snelle inworp. D`Alise rent richting de bal. Braine legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! D`Alise is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. de Oliveira neemt zijn aanloop. Gremi bokst de bal weg.

53e minuut.
Gremi probeert naar een medespeler te passen. Mydlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mydlo passt de bal met de wreef. Fontoura geeft een hoge lob. de Oliveira springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Hananshvili geeft een hoge lob. Pantera kan de bal niet met de borst controleren. D`Alise probeert naar een medespeler te passen. Burke rent richting de bal. Burke geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
D`Alise met een sublieme pass. Klungelig pakt Burke de bal. Burke geeft een lange en hoge pass. Risotto is nu in balbezit. Risotto haalt uit met een fantastische trap. Gremi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coloradinho E.C - Inter Rondônia 0:6

64e minuut.
de Oliveira controleert de bal met de borst. Consani bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira onderschept slim de pass. de Oliveira schiet op doel. Gremi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Risotto rent richting de bal. Risotto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coloradinho E.C - Inter Rondônia 0:7

67e minuut.
Slaninka probeert naar een medespeler te passen. Fontoura bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontoura passt de bal in één keer door. de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Tenorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Burke verovert de bal door een tackle van achteren. Burke speelt de bal door. Risotto rent richting de bal. Risotto draait met de bal, schiet en ... Gremi bokst de bal weg.

77e minuut.
Consani is nu in balbezit. de Oliveira verovert de bal door een tackle van achteren. de Oliveira speelt de bal door. Risotto is nu in balbezit. Risotto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coloradinho E.C - Inter Rondônia 0:8

80e minuut.
Chowanczak met een sublieme pass. Fiel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van D`Alise. D`Alise krijgt een gele kaart.

84e minuut.
D`Alise is nu in balbezit. D`Alise geeft de bal voor. Dziedzina kopt de bal weg. Daar is Risotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Risotto haalt uit met een fantastische trap. Gremi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Slaninka rent richting de bal. Slaninka geeft een lange en hoge pass. Consani kopt de bal weg. de Oliveira rent richting de bal. de Oliveira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Braine rent richting de bal. Burke onderschept slim de pass. Burke passt de bal met de wreef. Klungelig pakt de Oliveira de bal. de Oliveira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coloradinho E.C 81%, Inter Rondônia 19%.
Coloradinho E.C - Inter Rondônia 0:8