Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 21:59
  • Bekerwedstrijd: Copa do Brasil
  • Stadion: Ipatingão
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 18891
Vieira Foot Bal Club VIOLA F.C.
442 Tactiek 433newATT
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 51.1
very good Schieten excellent
very good Passen good
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Remanso onderschept slim de pass. Cearense bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bolaños krijgt een gele kaart. Cearense is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cearense komt bij de bal en schiet. Jaskot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Gettka de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieira Foot Bal Club - VIOLA F.C. 0:1

5e minuut.
Domingos bereikt de bal nog maar net als eerste. Forsell legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Domingos raakt geblesseerd tijdens het duel. Forsell probeert naar een medespeler te passen. Gettka zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Jaskot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Forsell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cearense rent richting de bal. Cearense passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gettka de bal. Gettka haalt uit met een fantastische trap. Paal!

10e minuut.
Gettka passt de bal in één keer door. Cearense probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sackbein is nu in balbezit. Gettka rent richting de bal. Gettka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Oponente passt de bal in één keer door. Cearense met een sublieme pass. Domingos heeft problemen om de bal te vangen. Domingos geeft de bal voor. Gettka springt en kopt de bal. Jaskot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieira Foot Bal Club - VIOLA F.C. 0:2

14e minuut.
Bolaños probeert naar een medespeler te passen. Jarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarke passt de bal zonder na te denken. Olguín bereikt de bal nog maar net als eerste. Olguín schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Gettka probeert de bal met de borst te controleren. Sackbein is nu in balbezit. Gettka onderschept slim de pass. Gettka schiet op doel. Jaskot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieira Foot Bal Club - VIOLA F.C. 0:3

22e minuut.
Bolaños passt de bal zonder na te denken. Duim is nu in balbezit. Capitão verovert de bal door een tackle van achteren. Bolaños is nu in balbezit. Bolaños haalt uit met een fantastische trap. Alfaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Jarke met een snelle inworp. Olguín kan de bal niet met de borst controleren. Stach is nu in balbezit. Olguín onderschept slim de pass. Olguín draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Sackbein rent richting de bal. Cearense onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oponente geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Domingos springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Bolaños heeft problemen om de bal te vangen. Bolaños geeft de bal voor. Duim is nu in balbezit. Duim draait met de bal, schiet en ... Alfaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieira Foot Bal Club - VIOLA F.C. 1:3

36e minuut.
Oponente is nu in balbezit. Oponente passt de bal zonder na te denken. Remanso bereikt de bal nog maar net als eerste. Remanso haalt uit met een fantastische trap. Cearense probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jaskot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Oponente zal de hoekschop nemen. Domingos springt en kopt de bal. Jaskot werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Olguín rent richting de bal. Olguín haalt uit met een fantastische trap. Sykta heeft problemen om de bal te vangen. Duim rent richting de bal. Duim haalt uit met een fantastische trap. Alfaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vieira Foot Bal Club 49%, VIOLA F.C. 51%.
Vieira Foot Bal Club - VIOLA F.C. 1:3

57e minuut.
Jarke passt de bal zonder na te denken. Bolaños met een sublieme pass. Duim bereikt de bal nog maar net als eerste. Duim schiet op doel. Alfaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Hoang verovert de bal door een tackle van achteren. Hoang geeft de bal voor. Olguín kopt de bal weg. Duim is nu in balbezit. Duim draait met de bal, schiet en ... Alfaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Hoang geeft een hoge lob. Inworp. Borba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Remanso bereikt de bal nog maar net als eerste. Remanso geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Hoang bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingos onderschept slim de pass. Cearense is nu in balbezit. Cearense draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vieira Foot Bal Club - VIOLA F.C. 1:4

72e minuut.
Borba onderschept slim de pass. Borba geeft een hoge lob. Hoang heeft problemen om de bal te vangen. Domingos onderschept slim de pass. Domingos draait met de bal, schiet en ... Jaskot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Olguín bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajz met een sublieme pass. Duim bereikt de bal nog maar net als eerste. Duim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Hoang kopt de bal weg. Bolaños is nu in balbezit. Bolaños speelt de bal door. Duim is nu in balbezit. Duim schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Oponente passt de bal met de wreef. Domingos rent richting de bal. Domingos passt de bal zonder na te denken. Cearense is nu in balbezit. Cearense haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vieira Foot Bal Club 49%, VIOLA F.C. 51%.
Vieira Foot Bal Club - VIOLA F.C. 1:4