Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EC Comercial Cruzeiro Futebol Clube
2x2 Tactiek ECC SPFC
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
6 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 51.5
good Schieten excellent
good Passen good
good Verdedigen good


7e minuut.
Piaba probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mordko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mordko met een sublieme pass. Itaqui rent richting de bal. Itaqui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Sergipano met een snelle inworp. Yamashita rent richting de bal. Yamashita passt de bal zonder na te denken. Andrada heeft problemen om de bal te vangen. Andrada geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mendieta trapt de bal weg. Yamashita kopt de bal weg. Itaqui rent richting de bal. Itaqui draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Cruz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cametá. Cruz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Costa komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Klungelig pakt Fulghesu de bal. Yamashita is nu in balbezit. Yamashita passt de bal met de wreef. Itaqui rent richting de bal. Itaqui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Cruz rent richting de bal. Cruz speelt de bal door. Daar is Itaqui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Itaqui haalt uit met een fantastische trap. Daar is Štěpaník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Cametá bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrzyk verovert de bal door een tackle van achteren. Pietrzyk geeft een lange en hoge pass. Itaqui rent richting de bal. Itaqui draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Yamashita probeert naar een medespeler te passen. Itaqui rent richting de bal. Itaqui passt de bal zonder na te denken. Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergipano geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Yamashita met een sublieme pass. Mordko is nu in balbezit. Mordko passt de bal zonder na te denken. Itaqui rent richting de bal. Itaqui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Yamashita met een sublieme pass. Itaqui rent richting de bal. Sagres maakt een afschuwelijke overtreding. Itaqui raakt geblesseerd tijdens het duel. Sergipano wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Fulghesu speelt de bal door. Cametá bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamashita schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yamashita krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EC Comercial 74%, Cruzeiro Futebol Clube 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EC Comercial - Cruzeiro Futebol Clube 0:0

46e minuut.
Andrada passt de bal zonder na te denken. Mordko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordko passt de bal zonder na te denken. Itaqui rent richting de bal. Itaqui haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Inworp. Schindler komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Sagres onderschept slim de pass. Schindler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schindler passt de bal zonder na te denken. Mordko rent richting de bal. Mordko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Piaba onderschept slim de pass. Piaba speelt de bal door. Schindler rent richting de bal. Schindler schiet op doel. Roriz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
EC Comercial - Cruzeiro Futebol Clube 0:1

66e minuut.
Andrada met de inworp. Yamashita bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamashita geeft een lange en hoge pass. Schindler krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
EC Comercial - Cruzeiro Futebol Clube 0:2

75e minuut.
Palicskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrzyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Palicskó raakt geblesseerd tijdens het duel. Fulghesu neemt de penalty, wat een uithaal! Laikmaa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EC Comercial - Cruzeiro Futebol Clube 1:2

78e minuut.
Palicskó heeft problemen om de bal te vangen. Luxemburgo onderschept slim de pass. Luxemburgo probeert naar een medespeler te passen. Schindler is nu in balbezit. Schindler haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Roriz met een sublieme pass. Fulghesu is nu in balbezit. Schindler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schindler krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mordko zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Mordko moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mordko schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Piaba de bal onder controle te krijgen. Andrada rent richting de bal. Andrada passt de bal in één keer door. Schindler is nu in balbezit. Schindler schiet op doel. Roriz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EC Comercial 63%, Cruzeiro Futebol Clube 37%.
EC Comercial - Cruzeiro Futebol Clube 1:2