Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CALIL FC Timinho F.C
Aprende Tactiek P2A2MDmed
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
32.3 gemiddelde waardering 60.6
adequate Schieten incredible
good Passen very good
average Verdedigen very good


2e minuut.
Przybylski bereikt de bal nog maar net als eerste. Estevão speelt de bal door. Pepino heeft problemen om de bal te vangen. Przybylski is nu in balbezit. Przybylski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Methol passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Przybylski de bal. Przybylski draait met de bal, schiet en ... Jefferson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nonato probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Trevisan neemt de hoekschop. Nonato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Methol springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CALIL FC - Timinho F.C 0:1

9e minuut.
Jefferson speelt de bal door. Picanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Methol onderschept slim de pass. Methol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CALIL FC - Timinho F.C 0:2

12e minuut.
Pardal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardal speelt de bal door. Trevisan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Methol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Methol haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Estevão maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mărculescu geeft een hoge lob. Przybylski kopt de bal weg. Telles bereikt de bal nog maar net als eerste. Telles geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Nonato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CALIL FC - Timinho F.C 0:3

21e minuut.
Trevisan rent richting de bal. Trevisan passt de bal met de wreef. Jefferson is nu in balbezit. Methol verovert de bal door een tackle van achteren. Methol schiet op doel. Nonato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CALIL FC - Timinho F.C 0:4

22e minuut.
Pepino geeft een hoge lob. Inworp. Trevisan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Pardal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pardal geeft een lange en hoge pass. Nonato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Przybylski rent richting de bal. Przybylski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CALIL FC - Timinho F.C 0:5

25e minuut.
Vivas kopt de bal weg. Daar is Mattos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przybylski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybylski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jefferson de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CALIL FC - Timinho F.C 0:6

27e minuut.
Pepino speelt de bal door. Delfino geeft een hoge lob. Picanha is nu in balbezit. Przybylski verovert de bal door een tackle van achteren. Przybylski haalt uit met een fantastische trap. Nonato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CALIL FC - Timinho F.C 0:7

32e minuut.
Delfino geeft een hoge lob. Trevisan kan de bal niet met de borst controleren. Trevisan geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Przybylski de bal onder controle te krijgen. Przybylski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Pardal is nu in balbezit. Pardal speelt de bal door. Aranha rent richting de bal. Methol onderschept slim de pass. Methol haalt uit met een fantastische trap. Nonato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Nonato met een sublieme pass. Pardal kopt de bal weg. Klungelig pakt Pepino de bal. Methol rent richting de bal. Methol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CALIL FC - Timinho F.C 0:8

38e minuut.
Mărculescu geeft de bal voor. Methol kan de bal niet met de borst controleren. Estevão rent richting de bal. Methol onderschept slim de pass. Methol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Methol passt de bal met de wreef. Jefferson probeert naar een medespeler te passen. Estevão is nu in balbezit. Methol onderschept slim de pass. Methol schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CALIL FC - Timinho F.C 0:9

41e minuut.
Telles is nu in balbezit. Telles geeft een lange en hoge pass. Methol bereikt de bal nog maar net als eerste. Methol haalt uit met een fantastische trap. Nonato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CALIL FC - Timinho F.C 0:10

44e minuut.
Trevisan is nu in balbezit. Trevisan speelt de bal door. Przybylski is nu in balbezit. Daar is Przybylski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przybylski haalt uit met een fantastische trap. Nonato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CALIL FC - Timinho F.C 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CALIL FC 80%, Timinho F.C 20%.
CALIL FC - Timinho F.C 0:11

52e minuut.
Pardal passt de bal in één keer door. Trevisan rent richting de bal. Trevisan speelt de bal door. Methol is nu in balbezit. Methol haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CALIL FC - Timinho F.C 0:12

54e minuut.
Trevisan is nu in balbezit. Trevisan heeft problemen om de bal te vangen. Trevisan met een sublieme pass. Methol bereikt de bal nog maar net als eerste. Methol draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Trevisan geeft een lange en hoge pass. Nonato met een sublieme pass. Bucătaru kopt de bal weg. Methol rent richting de bal. Methol haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CALIL FC - Timinho F.C 0:13

67e minuut.
Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy passt de bal met de wreef. Czéh bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Methol de bal. Methol schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Milović geeft een hoge lob. Pardal kopt de bal weg. Methol rent richting de bal. Methol draait met de bal, schiet en ... Nonato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CALIL FC - Timinho F.C 0:14

72e minuut.
Pardal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardal probeert naar een medespeler te passen. Trevisan heeft problemen om de bal te vangen. Trevisan geeft een lange en hoge pass. Przybylski maakt een snoekduik en kopt de bal. Nonato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Bucătaru geeft de bal voor. Methol bereikt de bal nog maar net als eerste. Methol passt de bal in één keer door. Przybylski is nu in balbezit. Przybylski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Daar is Pepino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Methol bereikt de bal nog maar net als eerste. Methol heeft problemen om de bal te vangen. Methol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CALIL FC - Timinho F.C 0:15

82e minuut.
Pepino geeft een lange en hoge pass. Trevisan met een sublieme pass. Klungelig pakt Pardal de bal. Methol bereikt de bal nog maar net als eerste. Methol draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Przybylski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybylski draait met de bal, schiet en ... Nonato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CALIL FC - Timinho F.C 0:16

86e minuut.
Trevisan met een sublieme pass. Aranha is nu in balbezit. Aranha geeft een lange en hoge pass. Methol rent richting de bal. Methol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CALIL FC - Timinho F.C 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CALIL FC 87%, Timinho F.C 13%.
CALIL FC - Timinho F.C 0:17