Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 22:00
  • Bekerwedstrijd: Copa do Brasil
  • Stadion: Pelegão
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 45389
Sindicato S. A. Dream Theater F.C
10 Tactiek SWISS
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
0 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
60 gemiddelde waardering 71.5
zeer goed Schieten wonderbaarlijk
uitstekend Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Stencel kopt de bal weg. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak speelt de bal door. Fajth bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajth schiet op doel. Borko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt David de bal. Stencel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stencel draait met de bal, schiet en ... Borko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - Dream Theater F.C 0:1

4e minuut.
Pęcak probeert naar een medespeler te passen. Stencel rent richting de bal. Stencel met een sublieme pass. Fajth rent richting de bal. Fajth haalt uit met een fantastische trap. Borko bokst de bal weg.

16e minuut.
Jańczak is nu in balbezit. Jańczak geeft de bal voor. Stencel is nu in balbezit. Fajth rent richting de bal. Fajth draait met de bal, schiet en ... Borko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stencel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stencel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - Dream Theater F.C 0:2

20e minuut.
Pęcak passt de bal zonder na te denken. Kanu speelt de bal door. Alpler probeert de bal met de borst te controleren. Fajth bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajth schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Fajth rent richting de bal. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak passt de bal zonder na te denken. Stencel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stencel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. David rent richting de bal. David geeft de bal voor. Ponte geeft de bal voor. Fajth rent richting de bal. Fajth haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stencel is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Jańczak kopt de bal weg. Alpler geeft de bal voor. Fajth is nu in balbezit. Fajth schiet op doel. Borko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Alpler is nu in balbezit. Alpler passt de bal in één keer door. Stencel is nu in balbezit. Stencel draait met de bal, schiet en ... Borko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - Dream Theater F.C 0:3

35e minuut.
Fajth is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Colatusso. Fajth is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alpler zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stencel springt en kopt de bal. Borko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. David heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stencel neemt de hoekschop. Fajth krijgt zijn hoofd ertegen. Borko bokst de bal weg.

38e minuut.
Jańczak geeft een hoge lob. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak speelt de bal door. Stencel is nu in balbezit. Stencel draait met de bal, schiet en ... Borko bokst de bal weg.

40e minuut.
Tomasson heeft problemen om de bal te vangen. Alpler rent richting de bal. Alpler speelt de bal door. Stencel rent richting de bal. Stencel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Pęcak geeft de bal voor. David onderschept slim de pass. Stencel rent richting de bal. Stencel geeft een hoge lob. Fajth rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - Dream Theater F.C 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sindicato S. A. 62%, Dream Theater F.C 38%.
Sindicato S. A. - Dream Theater F.C 0:4

53e minuut.
Pęcak is nu in balbezit. Pęcak speelt de bal door. Fajth bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajth schiet op doel. Borko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - Dream Theater F.C 0:5

64e minuut.
Alpler geeft de bal voor. Pęcak is nu in balbezit. Antonelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Antonelli krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Pęcak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jańczak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fajth rent richting de bal. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak haalt uit met een fantastische trap. Borko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - Dream Theater F.C 0:6

71e minuut.
Daar is Téllez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alpler is nu in balbezit. Alpler probeert naar een medespeler te passen. Fajth rent richting de bal. Fajth haalt uit met een fantastische trap. Borko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Berezowski geeft een hoge lob. Stencel kopt de bal weg. Fajth is nu in balbezit. Fajth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - Dream Theater F.C 0:7

80e minuut.
Fajth kopt de bal weg. David heeft problemen om de bal te vangen. Stencel is nu in balbezit. Stencel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - Dream Theater F.C 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sindicato S. A. 58%, Dream Theater F.C 42%.
Sindicato S. A. - Dream Theater F.C 0:8