Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fluminense-PET Boa Morte FC
Cuia Tactiek Kairós III
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
47.3 gemiddelde waardering 67.1
solid Schieten solid
adequate Passen excellent
good Verdedigen formidable


12e minuut.
Remanso geeft een hoge lob. Daar is Mangueira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alstander rent richting de bal. Alstander draait met de bal, schiet en ... Prazeres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Boa Morte FC 0:1

13e minuut.
Ziarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziarkowski geeft een hoge lob. Alstander kopt de bal weg. Puk is nu in balbezit. Puk schiet op doel. Prazeres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Remanso bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangueira verovert de bal door een tackle van achteren. Mangueira geeft een lange en hoge pass. Pedroso is nu in balbezit. Pedroso haalt uit met een fantastische trap. Kliś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Soto passt de bal zonder na te denken. Ziarkowski rent richting de bal. Ziarkowski passt de bal zonder na te denken. Alstander is nu in balbezit. Alstander haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Remanso geeft de bal voor. Puk rent richting de bal. Alstander rent richting de bal. Alstander schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Boa Morte FC 0:2

35e minuut.
Soto passt de bal met de wreef. Ziarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziarkowski geeft een lange en hoge pass. Puk maakt een snoekduik en kopt de bal. Prazeres maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Boa Morte FC 0:3

36e minuut.
Rybár bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander verovert de bal door een tackle van achteren. Alstander passt de bal met de wreef. Puk rent richting de bal. Puk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Laddach speelt de bal door. Remanso probeert naar een medespeler te passen. Ziarkowski is nu in balbezit. Ziarkowski heeft problemen om de bal te vangen. Ziarkowski haalt uit met een fantastische trap. Prazeres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alstander rent richting de bal. Alstander haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Vilela probeert naar een medespeler te passen. Remanso speelt de bal door. Ziarkowski rent richting de bal. Ziarkowski schiet op doel. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Calami rent richting de bal. Klungelig pakt Calami de bal. Calami geeft een hoge lob. Alstander is nu in balbezit. Alstander schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fluminense-PET 67%, Boa Morte FC 33%.
Fluminense-PET - Boa Morte FC 0:3

48e minuut.
Ziarkowski rent richting de bal. Ziarkowski passt de bal met de wreef. Alstander rent richting de bal. Alstander draait met de bal, schiet en ... Prazeres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Boa Morte FC 0:4

49e minuut.
Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Soto met een sublieme pass. Alstander rent richting de bal. Alstander draait met de bal, schiet en ... Prazeres probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Vilela met een sublieme pass. Calami is nu in balbezit. Calami met een sublieme pass. Puk bereikt de bal nog maar net als eerste. Puk draait met de bal, schiet en ... Prazeres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alstander is nu in balbezit. Alstander haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Boa Morte FC 0:5

54e minuut.
Soto met een sublieme pass. Ziarkowski heeft problemen om de bal te vangen. Ziarkowski passt de bal in één keer door. Remanso bereikt de bal nog maar net als eerste. Remanso passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Krychowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Remanso met een sublieme pass. Calami rent richting de bal. Calami geeft de bal voor. Puk krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Vilela probeert naar een medespeler te passen. Ziarkowski rent richting de bal. Ziarkowski passt de bal in één keer door. Alstander rent richting de bal. Alstander schiet op doel. Prazeres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Boa Morte FC 0:6

65e minuut.
Eskelinen probeert de bal aan de voet te houden. Calami rent richting de bal. Calami geeft de bal voor. Ziarkowski rent richting de bal. Ziarkowski geeft de bal voor. Prazeres bokst de bal weg. Puk is nu in balbezit. Puk schiet op doel. Prazeres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Boa Morte FC 0:7

70e minuut.
Remanso passt de bal met de wreef. Ziarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gárdos maakt een afschuwelijke overtreding. Gárdos krijgt een gele kaart. Ziarkowski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ziarkowski kan niet meer verder spelen. Chwadeńczuk komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Ciocoiu heeft problemen om de bal te vangen. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gárdos onderschept slim de pass. Gárdos probeert de bal met de borst te controleren. Gárdos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Buitenspel voor Pedroso. Goede buitenspelval van de verdediging. Krychowiak neemt vlug de vrije trap. Alstander kopt de bal weg. Chwadeńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwadeńczuk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Calami met een sublieme pass. Puk rent richting de bal. Mangueira legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mangueira krijgt een gele kaart. Puk raakt geblesseerd tijdens het duel. Puk neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Prazeres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Boa Morte FC 0:8

80e minuut.
Gárdos bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwadeńczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Veenstra begaat een overtreding. Veenstra krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Chmielniak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Calami is nu in balbezit. Calami met een sublieme pass. Puk is nu in balbezit. Puk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bogdán probeert naar een medespeler te passen. Calami bereikt de bal nog maar net als eerste. Calami met een sublieme pass. Puk rent richting de bal. Puk haalt uit met een fantastische trap. Prazeres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fluminense-PET 68%, Boa Morte FC 32%.
Fluminense-PET - Boa Morte FC 0:8