Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sem Futuro F.C Tricolor Paulista
442 new Tactiek 4.A.A
48% Balbezit 52%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 63.7
adequate Schieten excellent
adequate Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


4e minuut.
Acerola bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvić onderschept slim de pass. Hrvić passt de bal in één keer door. Anesin bereikt de bal nog maar net als eerste. Anesin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Oprică verovert de bal door een tackle van achteren. Cinghialotto onderschept slim de pass. Cinghialotto geeft een hoge lob. Anesin bereikt de bal nog maar net als eerste. Anesin draait met de bal, schiet en ... Gaţu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Mîrzenco met een sublieme pass. Küpfer kopt de bal weg. Olejnicki probeert de bal met de borst te controleren. Anesin bereikt de bal nog maar net als eerste. Anesin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Klungelig pakt Bilovus de bal. Bilovus onderschept slim de pass. Anesin rent richting de bal. Anesin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mendonça de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Oprică geeft de bal voor. Pilecki rent richting de bal. Türkbay verovert de bal door een tackle van achteren. Türkbay geeft een hoge lob. Standaert kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mîrzenco probeert naar een medespeler te passen. Hrvić is nu in balbezit. Küpfer met een sublieme pass. Anesin bereikt de bal nog maar net als eerste. Anesin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Küpfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Küpfer passt de bal in één keer door. Cinghialotto speelt de bal door. Hrvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvić haalt uit met een fantastische trap. Gaţu bokst de bal weg. Anesin rent richting de bal. Anesin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Tricolor Paulista 0:1

30e minuut.
Anesin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Oprică de bal. Acerola is nu in balbezit. Anesin verovert de bal door een tackle van achteren. Anesin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Adveren passt de bal zonder na te denken. Küpfer geeft een lange en hoge pass. Hrvić kopt de bal weg. Anesin heeft problemen om de bal te vangen. Anesin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hrvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvić schiet op doel. Gaţu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Tricolor Paulista 0:2

42e minuut.
Acerola is nu in balbezit. Küpfer verovert de bal door een tackle van achteren. Küpfer speelt de bal door. Daar is Anesin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anesin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sem Futuro F.C 75%, Tricolor Paulista 25%.
Sem Futuro F.C - Tricolor Paulista 0:2

46e minuut.
Hrvić rent richting de bal. Pilecki geeft een lange en hoge pass. Acerola kopt de bal weg. Cinghialotto is nu in balbezit. Cinghialotto geeft een hoge lob. Gaţu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

47e minuut.
Adveren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Küpfer is nu in balbezit. Küpfer passt de bal zonder na te denken. Anesin is nu in balbezit. Anesin draait met de bal, schiet en ... Gaţu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Oprică rent richting de bal. Hrvić onderschept slim de pass. Hrvić passt de bal in één keer door. Anesin bereikt de bal nog maar net als eerste. Anesin draait met de bal, schiet en ... Gaţu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Tricolor Paulista 0:3

77e minuut.
Joković probeert de bal met de borst te controleren. Joković geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Możdżonek de bal onder controle te krijgen. Anesin is nu in balbezit. Anesin schiet op doel. Gaţu bokst de bal weg.

82e minuut.
Küpfer geeft de bal voor. Klungelig pakt Machuca de bal. Anesin is nu in balbezit. Anesin schiet op doel. Gaţu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Tricolor Paulista 0:4

84e minuut.
Adveren met een snelle inworp. Küpfer met een sublieme pass. Cinghialotto probeert naar een medespeler te passen. Anesin bereikt de bal nog maar net als eerste. Anesin draait met de bal, schiet en ... Gaţu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sem Futuro F.C 72%, Tricolor Paulista 28%.
Sem Futuro F.C - Tricolor Paulista 0:4