Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vasco FCR Winners F.C.
Tática 2 Tactiek Ximic
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
39 gemiddelde waardering 52.5
goed Schieten solide
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Klungelig pakt Spodrītis de bal. Imbacher is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koshelyuk. Koshelyuk krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Mauceri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauceri passt de bal in één keer door. Chytrák geeft een lange en hoge pass. Koshelyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Koshelyuk schiet op doel. Lalas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alves is nu in balbezit. Alves draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco FCR - Winners F.C. 0:1

12e minuut.
Lónich rent richting de bal. Lónich geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Accioly met een snelle inworp. Mauceri geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Doeltrap. Lalas trapt de bal weg. Daar is Aranha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa draait met de bal, schiet en ... Cornel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Mauceri kopt de bal weg. Alves is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Michon. Michon krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Burlacu geeft een hoge lob. Koshelyuk kopt de bal weg. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves haalt uit met een fantastische trap. Lalas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco FCR - Winners F.C. 0:2

25e minuut.
Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauceri rent richting de bal. Mauceri passt de bal zonder na te denken. Koshelyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Koshelyuk schiet op doel. Lalas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco FCR - Winners F.C. 0:3

28e minuut.
Camaronês kopt de bal weg. Klungelig pakt Imbacher de bal. Mauceri probeert naar een medespeler te passen. Koshelyuk rent richting de bal. Koshelyuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Chytrák geeft een hoge lob. Imbacher probeert de bal aan de voet te houden. Mauceri kopt de bal weg. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves schiet op doel. Lalas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

31e minuut.
Spodrītis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chytrák met de inworp. Koshelyuk is nu in balbezit. Koshelyuk schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco FCR - Winners F.C. 0:4

34e minuut.
Polak geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Chiţa. Goede buitenspelval van de verdediging. Dinulescu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Koshelyuk rent richting de bal. Koshelyuk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco FCR - Winners F.C. 0:5

37e minuut.
Dinulescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Polak de bal. Pekcesur rent richting de bal. Pekcesur geeft een lange en hoge pass. Koshelyuk springt en kopt de bal. Lalas bokst de bal weg.

40e minuut.
Mauceri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauceri passt de bal in één keer door. Burlacu heeft problemen om de bal te vangen. Alves is nu in balbezit. Alves draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pekcesur passt de bal met de wreef. Daar is Mauceri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mauceri passt de bal in één keer door. Chytrák rent richting de bal. Chytrák geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vasco FCR 68%, Winners F.C. 32%.
Vasco FCR - Winners F.C. 0:5

48e minuut.
Mauceri rent richting de bal. Mauceri passt de bal in één keer door. Koshelyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Koshelyuk draait met de bal, schiet en ... Lalas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco FCR - Winners F.C. 0:6

50e minuut.
Doeltrap. Del Prate komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Spodrītis onderschept slim de pass. Pekcesur is nu in balbezit. Spodrītis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spodrītis krijgt een gele kaart. Pekcesur is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pekcesur neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Lalas probeert naar een medespeler te passen. Krejč bereikt de bal nog maar net als eerste. Accioly begaat een overtreding. Accioly krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Chytrák geeft een lange en hoge pass. Mauceri heeft problemen om de bal te vangen. Mauceri haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Alves de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco FCR - Winners F.C. 0:7

57e minuut.
Alves is nu in balbezit. Spodrītis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alves raakt geblesseerd tijdens het duel. Pekcesur met een snel genomen vrije trap. Koshelyuk krijgt zijn hoofd ertegen. Lalas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Koshelyuk kopt de bal weg. Pekcesur speelt de bal door. Daar is Burlacu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koshelyuk rent richting de bal. Koshelyuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco FCR - Winners F.C. 0:8

65e minuut.
Cuzuban komt het veld opgelopen. Kuziel komt het veld opgelopen. Gromadzki komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Bardi passt de bal zonder na te denken. Mauceri geeft de bal voor. Koshelyuk is nu in balbezit. Koshelyuk haalt uit met een fantastische trap. Lalas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco FCR - Winners F.C. 0:9

77e minuut.
Mauceri is nu in balbezit. Alves is nu in balbezit. Mauceri is nu in balbezit. Mauceri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco FCR - Winners F.C. 0:10

81e minuut.
Pekcesur probeert naar een medespeler te passen. Kuziel speelt de bal door. Koshelyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Koshelyuk schiet op doel. Lalas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco FCR - Winners F.C. 0:11

83e minuut.
Cuzuban rent richting de bal. Aranha rent richting de bal. Aranha geeft een hoge lob. Cuzuban bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzuban schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gromadzki bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco FCR - Winners F.C. 1:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vasco FCR 68%, Winners F.C. 32%.
Vasco FCR - Winners F.C. 1:11