Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atletico PRR LUCKFFOOT FUTEBOL CLUBE
442nova Tactiek Rollo Rollo 2
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
53.7 gemiddelde waardering 60.9
solid Schieten good
very good Passen very good
very good Verdedigen outstanding


4e minuut.
Merchel is nu in balbezit. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez met een sublieme pass. Rocha rent richting de bal. Rocha haalt uit met een fantastische trap. Sipeki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Munn onderschept slim de pass. Valente verovert de bal door een tackle van achteren. Valente geeft de bal voor. Zagalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagalo draait met de bal, schiet en ... Sipeki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rocha is nu in balbezit. Rocha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - LUCKFFOOT FUTEBOL CLUBE 0:1

10e minuut.
Sobral probeert naar een medespeler te passen. Valente is nu in balbezit. Valente geeft een hoge lob. Carmona rent richting de bal. Carmona draait met de bal, schiet en ... Sipeki bokst de bal weg. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha geeft de bal voor. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona draait met de bal, schiet en ... Sipeki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Rocha passt de bal zonder na te denken. Võigemast heeft problemen om de bal te vangen. Carmona rent richting de bal. Carmona haalt uit met een fantastische trap. Sipeki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - LUCKFFOOT FUTEBOL CLUBE 0:2

17e minuut.
Matias passt de bal in één keer door. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Võigemast tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Võigemast krijgt een gele kaart. Carmona is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Matias neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Cocoloş probeert naar een medespeler te passen. Munn heeft problemen om de bal te vangen. Phú Bình met een sublieme pass. Munn rent richting de bal. Munn haalt uit met een fantastische trap. Nurakhmetov bokst de bal weg.

24e minuut.
Matias geeft de bal voor. Zagalo rent richting de bal. Pączko begaat een overtreding. Zagalo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zagalo kan niet meer verder spelen. Matias raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Soto komt het veld opgelopen. Pedrera komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Daar is Pedrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedrera geeft de bal voor. Carmona is nu in balbezit. Carmona haalt uit met een fantastische trap. Sipeki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - LUCKFFOOT FUTEBOL CLUBE 0:3

44e minuut.
Phú Bình passt de bal zonder na te denken. Merchel bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona onderschept slim de pass. Carmona draait met de bal, schiet en ... Sipeki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - LUCKFFOOT FUTEBOL CLUBE 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico PRR 56%, LUCKFFOOT FUTEBOL CLUBE 44%.
atletico PRR - LUCKFFOOT FUTEBOL CLUBE 0:4

52e minuut.
Daar is Phú Bình, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phú Bình probeert naar een medespeler te passen. Ribeiro speelt de bal door. Munn is nu in balbezit. Munn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Rocha is nu in balbezit. Rocha speelt de bal door. Carmona rent richting de bal. Carmona schiet op doel. Sipeki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha passt de bal met de wreef. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - LUCKFFOOT FUTEBOL CLUBE 0:5

88e minuut.
Munn passt de bal zonder na te denken. Pączko rent richting de bal. Pączko passt de bal zonder na te denken. Riemel is nu in balbezit. Riemel schiet op doel. Nurakhmetov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico PRR 51%, LUCKFFOOT FUTEBOL CLUBE 49%.
atletico PRR - LUCKFFOOT FUTEBOL CLUBE 0:5