Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 22:00
  • Bekerwedstrijd: Copa do Brasil
  • Stadion: ARENA AZUL
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 20704
SCORPION BLACK Grêmio Foot Ball Porto Alegrense
outra Tactiek Junior
47% Balbezit 53%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
52.4 gemiddelde waardering 74.5
good Schieten incredible
solid Passen incredible
formidable Verdedigen excellent


1e minuut.
Sukhishvili probeert naar een medespeler te passen. Przywózki bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywózki passt de bal met de wreef. Scibetta is nu in balbezit. Scibetta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Pozowski kan de bal niet met de borst controleren. Hamilton rent richting de bal. Scibetta verovert de bal door een tackle van achteren. Scibetta schiet op doel. Šlosár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SCORPION BLACK - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:1

8e minuut.
Salsicha verovert de bal door een tackle van achteren. Sukhishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Sukhishvili probeert naar een medespeler te passen. Pozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SCORPION BLACK - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:2

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. do Acre met de inworp. Sukhishvili rent richting de bal. Sukhishvili geeft de bal voor. Scibetta maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Salsicha bereikt de bal nog maar net als eerste. Salsicha geeft een lange en hoge pass. Rednic met een sublieme pass. Scibetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Scibetta schiet op doel. Šlosár bokst de bal weg.

15e minuut.
Sobczak kopt de bal weg. do Acre geeft een lange en hoge pass. Pozowski is nu in balbezit. Pozowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SCORPION BLACK - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:3

19e minuut.
Pozowski kopt de bal weg. do Acre heeft problemen om de bal te vangen. do Acre speelt de bal door. Pozowski rent richting de bal. Pozowski draait met de bal, schiet en ... Šlosár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Sukhishvili probeert naar een medespeler te passen. do Acre rent richting de bal. do Acre geeft een hoge lob. Pozowski heeft problemen om de bal te vangen. Pozowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Salsicha is nu in balbezit. Salsicha geeft een hoge lob. Przywózki heeft problemen om de bal te vangen. Przywózki geeft een hoge lob. Pozowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Sukhishvili geeft een hoge lob. Scibetta kopt de bal weg. Pozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SCORPION BLACK - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:4

45e minuut.
Doeltrap. Corrêa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCORPION BLACK 80%, Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 20%.
SCORPION BLACK - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:4

58e minuut.
Sukhishvili onderschept slim de pass. Sukhishvili speelt de bal door. Scibetta is nu in balbezit. Scibetta schiet op doel. Šlosár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SCORPION BLACK - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:5

61e minuut.
Sobczak controleert de bal met de borst. Sobczak geeft een hoge lob. Hamilton heeft problemen om de bal te vangen. Pozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozowski draait met de bal, schiet en ... Šlosár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Scibetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Scibetta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Šlosár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Scibetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Scibetta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
do Acre probeert naar een medespeler te passen. Pozowski rent richting de bal. Sukhishvili is nu in balbezit. Pozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Šlosár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Sukhishvili rent richting de bal. Sukhishvili passt de bal zonder na te denken. Scibetta is nu in balbezit. Pozowski rent richting de bal. Pozowski haalt uit met een fantastische trap. Šlosár bokst de bal weg. Batata verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Peladeiro komt het veld opgelopen. Scott komt het veld opgelopen. Ponteiro komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Ruivo kopt de bal weg. Rednic is nu in balbezit. do Acre bereikt de bal nog maar net als eerste. do Acre geeft een hoge lob. Pozowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
do Acre passt de bal zonder na te denken. Przywózki is nu in balbezit. Daar is Sukhishvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sukhishvili geeft een hoge lob. Pozowski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Klungelig pakt Ziółkowski de bal. Corrêa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ziółkowski. Ziółkowski krijgt een gele kaart.

77e minuut.
do Acre is nu in balbezit. Sukhishvili rent richting de bal. Sukhishvili met een sublieme pass. Pozowski is nu in balbezit. Pozowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SCORPION BLACK - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:6

87e minuut.
Sukhishvili rent richting de bal. Sukhishvili passt de bal met de wreef. Scibetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozowski is nu in balbezit. Pozowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SCORPION BLACK - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:7

89e minuut.
Pozowski passt de bal met de wreef. Sukhishvili speelt de bal door. Scibetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Scibetta draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCORPION BLACK 73%, Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 27%.
SCORPION BLACK - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:7