Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalil F.C APAE
leo3 Tactiek 13) Pra cima 4
37% Balbezit 63%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 72.7
redelijk Schieten wonderbaarlijk
solide Passen uitmuntend
goed Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Komorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Viherluoto verovert de bal door een tackle van achteren. Viherluoto passt de bal met de wreef. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Szpręglewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalil F.C - APAE 0:1

8e minuut.
Komorowski is nu in balbezit. Viherluoto verovert de bal door een tackle van achteren. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa schiet op doel. Karabük probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalil F.C - APAE 0:2

9e minuut.
Inworp. Eriş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mayer speelt de bal door. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa haalt uit met een fantastische trap. Paal! Karabük probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Basili geeft een hoge lob. Khotivari probeert naar een medespeler te passen. Balaci heeft problemen om de bal te vangen. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kalil F.C - APAE 0:3

14e minuut.
Daar is Komorowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viherluoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Komorowski zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Komorowski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Komorowski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

17e minuut.
Charles kopt de bal weg. Yakin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Viherluoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalil F.C - APAE 0:4

19e minuut.
Barbosa verovert de bal door een tackle van achteren. Viherluoto is nu in balbezit. Basili bereikt de bal nog maar net als eerste. Viherluoto onderschept slim de pass. Viherluoto draait met de bal, schiet en ... Karabük bokst de bal weg. Viherluoto is nu in balbezit. Viherluoto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kalil F.C - APAE 0:5

21e minuut.
Khotivari met een sublieme pass. Daar is Babik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babik passt de bal met de wreef. Viherluoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Viherluoto schiet op doel. Karabük verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mayer rent richting de bal. Mayer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Khotivari passt de bal met de wreef. Mayer is nu in balbezit. Mayer passt de bal zonder na te denken. Viherluoto rent richting de bal. Viherluoto haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kalil F.C - APAE 0:6

27e minuut.
Viherluoto probeert naar een medespeler te passen. Mayer is nu in balbezit. Mayer passt de bal in één keer door. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa schiet op doel. Karabük bokst de bal weg.

28e minuut.
Szpręglewski is nu in balbezit. Mayer verovert de bal door een tackle van achteren. Mayer geeft een lange en hoge pass. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa schiet op doel. Karabük kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalil F.C - APAE 0:7

30e minuut.
Babik controleert de bal met de borst. Babik probeert naar een medespeler te passen. Kadijević probeert de bal aan de voet te houden. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalil F.C - APAE 0:8

33e minuut.
Babik passt de bal met de wreef. Viherluoto rent richting de bal. Balaci rent richting de bal. Viherluoto onderschept slim de pass. Viherluoto draait met de bal, schiet en ... Karabük kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalil F.C - APAE 0:9

37e minuut.
Mayer speelt de bal door. Basili verovert de bal door een tackle van achteren. Viherluoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Viherluoto draait met de bal, schiet en ... Karabük werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalil F.C - APAE 0:10

38e minuut.
Barbosa probeert naar een medespeler te passen. Viherluoto rent richting de bal. Viherluoto geeft de bal voor. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kadijević heeft problemen om de bal te vangen. Barbosa is nu in balbezit. Viherluoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Viherluoto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kalil F.C - APAE 0:11

43e minuut.
Barbosa speelt de bal door. Babik rent richting de bal. Babik passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Viherluoto de bal. Viherluoto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalil F.C - APAE 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalil F.C 82%, APAE 18%.
Kalil F.C - APAE 0:12

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babik met de inworp. Khotivari met een sublieme pass. Viherluoto is nu in balbezit. Viherluoto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Khotivari is nu in balbezit. Khotivari speelt de bal door. Viherluoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa draait met de bal, schiet en ... Karabük bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalil F.C - APAE 0:13

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Viherluoto de bal onder controle te krijgen. Babik is nu in balbezit. Babik geeft een lange en hoge pass. Viherluoto heeft problemen om de bal te vangen. Viherluoto draait met de bal, schiet en ... Karabük probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Viherluoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Viherluoto passt de bal zonder na te denken. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalil F.C - APAE 0:14

59e minuut.
Karabük probeert naar een medespeler te passen. Khotivari kopt de bal weg. Daar is Viherluoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viherluoto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalil F.C - APAE 0:15

62e minuut.
Klungelig pakt Viherluoto de bal. Szpręglewski onderschept slim de pass. Szpręglewski speelt de bal door. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa schiet op doel. Karabük verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Eriş kopt de bal weg. Viherluoto heeft problemen om de bal te vangen. Basili is nu in balbezit. Viherluoto verovert de bal door een tackle van achteren. Viherluoto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mayer rent richting de bal. Mayer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalil F.C - APAE 0:16

70e minuut.
Szpręglewski geeft een lange en hoge pass. Khotivari met een sublieme pass. Babik is nu in balbezit. Babik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Khotivari passt de bal met de wreef. Viherluoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Viherluoto passt de bal in één keer door. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Babik met een sublieme pass. Daar is Viherluoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viherluoto speelt de bal door. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalil F.C - APAE 0:17

79e minuut.
Barbosa kopt de bal weg. Riesner rent richting de bal. Mayer verovert de bal door een tackle van achteren. Mayer geeft een hoge lob. Viherluoto krijgt zijn hoofd ertegen. Karabük bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Khotivari passt de bal zonder na te denken. Viherluoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Viherluoto passt de bal zonder na te denken. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa draait met de bal, schiet en ... Karabük verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Eriş kopt de bal weg. Barbosa is nu in balbezit. Viherluoto rent richting de bal. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Eriş met een sublieme pass. Mayer rent richting de bal. Barbosa rent richting de bal. Barbosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kalil F.C - APAE 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalil F.C 84%, APAE 16%.
Kalil F.C - APAE 0:18