Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buenoia FC Batera F.C.
2x2 Tactiek 2x2
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 64
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


6e minuut.
Inworp. AL Fahir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Melo Rêgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap. Rochetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lauvring is nu in balbezit. Lauvring haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Batera F.C. 0:1

8e minuut.
Daar is Kasap, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasap met een sublieme pass. Lauvring rent richting de bal. Lauvring haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Batera F.C. 0:2

9e minuut.
AL Fahir kopt de bal weg. Daar is Lauvring, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melo Rêgo is nu in balbezit. Lauvring onderschept slim de pass. Lauvring haalt uit met een fantastische trap. Rochetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu probeert naar een medespeler te passen. İlhan bereikt de bal nog maar net als eerste. İlhan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pinheiro de bal onder controle te krijgen. Rochetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lauvring bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauvring haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Batera F.C. 0:3

13e minuut.
İlhan met een sublieme pass. Daar is Lauvring, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İlhan speelt de bal door. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Batera F.C. 0:4

16e minuut.
Nem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nem geeft een hoge lob. Praça bereikt de bal nog maar net als eerste. Praça draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Batera F.C. 1:4

30e minuut.
Melo Rêgo passt de bal zonder na te denken. Garner is nu in balbezit. Garner speelt de bal door. Praça rent richting de bal. Praça draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Dragomirescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

40e minuut.
Nem speelt de bal door. Tabata rent richting de bal. Tabata geeft een hoge lob. Praça rent richting de bal. Praça schiet op doel. bin Mohd Sad bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buenoia FC 61%, Batera F.C. 39%.
Buenoia FC - Batera F.C. 1:4

81e minuut.
Lauvring rent richting de bal. Klungelig pakt Lauvring de bal. Lauvring passt de bal met de wreef. Pinheiro is nu in balbezit. Pinheiro draait met de bal, schiet en ... Rochetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Praça de bal onder controle te krijgen. Bovino speelt de bal door. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro schiet op doel. Rochetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pinheiro is nu in balbezit. Pinheiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Batera F.C. 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buenoia FC 54%, Batera F.C. 46%.
Buenoia FC - Batera F.C. 1:5