Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*K.V.* - *Malinwa* Preatorians
Diep in de POEP Tactiek tactico
41% Balbezit 59%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 54.3
matig Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen zeer goed


1e minuut.
De Laet is nu in balbezit. De Laet passt de bal zonder na te denken. Daar is Soens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołodziejek is nu in balbezit. Kołodziejek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Raphael met een sublieme pass. Fasola bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasola geeft de bal voor. Kołodziejek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziejek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Gržan passt de bal zonder na te denken. Kołodziejek rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Begeyn ... Strafschop! Kołodziejek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Begeyn geeft de bal voor. Kołodziejek neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Preatorians 0:1

10e minuut.
Raphael probeert naar een medespeler te passen. Gržan is nu in balbezit. Carlier begaat een overtreding. Carlier krijgt een gele kaart. Gržan raakt geblesseerd tijdens het duel. Erkenev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kołodziejek springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Malinês onderschept slim de pass. Malinês probeert naar een medespeler te passen. Gržan rent richting de bal. Kołodziejek is nu in balbezit. Kołodziejek schiet op doel. Bouter bokst de bal weg. Paal! Kołodziejek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziejek haalt uit met een fantastische trap. Bouter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Preatorians 0:2

21e minuut.
Boveda geeft een hoge lob. Klungelig pakt Eynde de bal. Perianu rent richting de bal. Perianu heeft problemen om de bal te vangen. Perianu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Boveda speelt de bal door. Raphael rent richting de bal. Raphael passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kołodziejek de bal. Kołodziejek schiet op doel. Bouter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Gržan rent richting de bal. Raphael rent richting de bal. Kołodziejek met een sublieme pass. Perianu is nu in balbezit. Perianu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Erkenev speelt de bal door. Fasola rent richting de bal. Fasola passt de bal met de wreef. Perianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Perianu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Bouter trapt de bal weg van het doel. Fasola kopt de bal weg. Kołodziejek rent richting de bal. Kołodziejek draait met de bal, schiet en ... Bouter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Preatorians 0:3

35e minuut.
Eynde met de inworp. De Laet probeert naar een medespeler te passen. Gržan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gržan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Metelli is nu in balbezit. Erkenev rent richting de bal. Erkenev passt de bal met de wreef. Kołodziejek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziejek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Erkenev speelt de bal door. Metelli is nu in balbezit. Metelli geeft een hoge lob. Kołodziejek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziejek schiet op doel. Bouter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *K.V.* - *Malinwa* 67%, Preatorians 33%.
*K.V.* - *Malinwa* - Preatorians 0:3

52e minuut.
Schwartz passt de bal zonder na te denken. Raphael bereikt de bal nog maar net als eerste. Raphael passt de bal zonder na te denken. Perianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Perianu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Malinês speelt de bal door. Saflex is nu in balbezit. Fasola verovert de bal door een tackle van achteren. Fasola passt de bal zonder na te denken. Raphael geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Parret geeft een lange en hoge pass. Saflex kopt de bal weg. Matthys rent richting de bal. Boveda verovert de bal door een tackle van achteren. Boveda geeft een hoge lob. Bouter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Boveda geeft de bal voor. Klungelig pakt Matthys de bal. Boveda is nu in balbezit. Matthys onderschept slim de pass. Matthys schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Perianu rent richting de bal. Raphael is nu in balbezit. Perianu is nu in balbezit. Perianu schiet op doel. Bouter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Preatorians 0:4

64e minuut.
Fasola geeft de bal voor. Metelli rent richting de bal. Metelli passt de bal met de wreef. Gržan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gržan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Perianu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stoop komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Boveda speelt de bal door. Gržan is nu in balbezit. Gržan geeft een hoge lob. Kołodziejek is nu in balbezit. Kołodziejek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Erkenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkenev passt de bal in één keer door. Kołodziejek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziejek draait met de bal, schiet en ... Bouter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Preatorians 0:5

84e minuut.
Parret rent richting de bal. Parret geeft de bal voor. Matthys bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthys schiet op doel. Zatorski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Preatorians 1:5

89e minuut.
Erkenev probeert naar een medespeler te passen. Raphael bereikt de bal nog maar net als eerste. Raphael met een sublieme pass. Kołodziejek rent richting de bal. Kołodziejek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *K.V.* - *Malinwa* 64%, Preatorians 36%.
*K.V.* - *Malinwa* - Preatorians 1:5