Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
maranders De Beenbrekers
Henri Tactiek 532try
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 43.5
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen goed
goed Verdedigen matig


6e minuut.
Kudrawiec bereikt de bal nog maar net als eerste. De Looze bereikt de bal nog maar net als eerste. De Looze passt de bal in één keer door. Kudrawiec is nu in balbezit. Kudrawiec draait met de bal, schiet en ... Bagaev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Valdimarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdimarsson passt de bal met de wreef. Kudrawiec rent richting de bal. Kudrawiec schiet op doel. Rujoiu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Pieroni geeft een hoge lob. Suys kopt de bal weg. Dugalits speelt de bal door. Daar is Kudrawiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kudrawiec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Faigl geeft een lange en hoge pass. Vidović kopt de bal weg. Dugalits speelt de bal door. Klungelig pakt Kudrawiec de bal. Kudrawiec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kudrawiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu rent richting de bal. Kermans maakt een afschuwelijke overtreding. Rujoiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Faigl wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Kudrawiec passt de bal zonder na te denken. Faigl geeft een hoge lob. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu draait met de bal, schiet en ... Bagaev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
maranders - De Beenbrekers 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maranders 43%, De Beenbrekers 57%.
maranders - De Beenbrekers 1:0

46e minuut.
Parlour is nu in balbezit. Parlour passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Faigl de bal. Faigl geeft een lange en hoge pass. Rujoiu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
maranders - De Beenbrekers 2:0

49e minuut.
Korsoy passt de bal zonder na te denken. Faigl is nu in balbezit. Faigl geeft de bal voor. Rujoiu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
maranders - De Beenbrekers 3:0

56e minuut.
Valdimarsson probeert naar een medespeler te passen. Kudrawiec is nu in balbezit. Kermans rent richting de bal. Kudrawiec verovert de bal door een tackle van achteren. Kudrawiec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Faigl rent richting de bal. Faigl geeft een hoge lob. Rujoiu controleert de bal met de borst. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
maranders - De Beenbrekers 4:0

70e minuut.
Silverboon rent richting de bal. Silverboon passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Faigl de bal. Faigl geeft een lange en hoge pass. Rujoiu kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Wilmots speelt de bal door. Kudrawiec kopt de bal weg. Faigl rent richting de bal. Faigl geeft een lange en hoge pass. Rujoiu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kermans passt de bal met de wreef. Faigl is nu in balbezit. Faigl geeft een hoge lob. Rujoiu is nu in balbezit. Rujoiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
maranders - De Beenbrekers 5:0

82e minuut.
Valdimarsson passt de bal zonder na te denken. Daar is Kudrawiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kudrawiec geeft de bal voor. Faigl rent richting de bal. Faigl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bagaev niet meer kan verder spelen. Telek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maranders 29%, De Beenbrekers 71%.
maranders - De Beenbrekers 5:0