Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EVH FC Laakdal hogerop vinkt
352 Tactiek 4 4 2
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 56.3
excellent Schieten excellent
good Passen solid
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Virtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Żwirek. Virtejaru raakt geblesseerd tijdens het duel. Qualle met een snel genomen vrije trap. van Beukering bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beukering haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Zaferalan probeert naar een medespeler te passen. Memmersheim is nu in balbezit. van Beukering onderschept slim de pass. van Beukering haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Dikici bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijas is nu in balbezit. Wijas passt de bal zonder na te denken. van Beukering is nu in balbezit. van Beukering schiet op doel. Pomorski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Virtejaru rent richting de bal. Orczykowski begaat een overtreding. Virtejaru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Virtejaru zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wijas krijgt zijn hoofd ertegen. Pomorski bokst de bal weg.

20e minuut.
Tytoń probeert naar een medespeler te passen. Zaferalan geeft een hoge lob. Daar is Monagas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wijas is nu in balbezit. Wijas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Zaferalan probeert naar een medespeler te passen. Tytoń met een sublieme pass. Wijas rent richting de bal. Wijas draait met de bal, schiet en ... Pomorski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EVH FC Laakdal - hogerop vinkt 0:1

34e minuut.
Qualizza rent richting de bal. Qualizza geeft een hoge lob. Inworp. Dikici met de inworp. Zaferalan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Dikici speelt de bal door. Wijas is nu in balbezit. Wijas passt de bal zonder na te denken. van Beukering rent richting de bal. van Beukering draait met de bal, schiet en ... Pomorski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
van Beukering passt de bal in één keer door. Tytoń rent richting de bal. Tytoń geeft een lange en hoge pass. Wijas is nu in balbezit. Wijas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Zuolin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Memmersheim de bal. Memmersheim geeft de bal voor. Żwirek is nu in balbezit. Żwirek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Green Jensen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mamelias rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
EVH FC Laakdal - hogerop vinkt 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EVH FC Laakdal 58%, hogerop vinkt 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EVH FC Laakdal - hogerop vinkt 1:1

56e minuut.
Virtejaru speelt de bal door. Tytoń speelt de bal door. van Beukering rent richting de bal. van Beukering met een sublieme pass. Monagas onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Smolinski geeft de bal voor. Mamelias kopt de bal weg. Virtejaru heeft problemen om de bal te vangen. Orczykowski rent richting de bal. Orczykowski draait met de bal, schiet en ... Green Jensen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Verendi rent richting de bal. Verendi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EVH FC Laakdal - hogerop vinkt 2:1

65e minuut.
Verendi passt de bal in één keer door. Orczykowski speelt de bal door. Alfaro rent richting de bal. Alfaro geeft een hoge lob. Żwirek springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Orczykowski kan de bal niet met de borst controleren. Orczykowski passt de bal zonder na te denken. Verendi is nu in balbezit. Verendi draait met de bal, schiet en ... Green Jensen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EVH FC Laakdal - hogerop vinkt 3:1

69e minuut.
Memmersheim kopt de bal weg. Daar is Qualizza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wijas met een sublieme pass. van Beukering is nu in balbezit. van Beukering draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Inworp. Hennerkes komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Śnieżek kopt de bal weg. Żwirek rent richting de bal. Virtejaru begaat een overtreding. Virtejaru krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Wijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijas passt de bal zonder na te denken. Hennerkes is nu in balbezit. Hennerkes draait met de bal, schiet en ... Pomorski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EVH FC Laakdal - hogerop vinkt 3:2

78e minuut.
Verendi kopt de bal weg. Qualle geeft een hoge lob. Hennerkes rent richting de bal. Hennerkes haalt uit met een fantastische trap. Pomorski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
EVH FC Laakdal - hogerop vinkt 3:3

88e minuut.
Smolinski speelt de bal door. Żwirek rent richting de bal. Mamelias tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mamelias krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EVH FC Laakdal 48%, hogerop vinkt 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EVH FC Laakdal - hogerop vinkt 3:3


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Zaferalan passt de bal in één keer door. Tytoń is nu in balbezit. Tytoń passt de bal zonder na te denken. Hennerkes rent richting de bal. Hennerkes schiet op doel. Pomorski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

96e minuut.
Zuolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuolin passt de bal met de wreef. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro geeft de bal voor. Żwirek springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

96e minuut.
Zaferalan kopt de bal weg. Tytoń is nu in balbezit. Tytoń met een sublieme pass. Hennerkes geeft een lange en hoge pass. Wijas maakt een snoekduik en kopt de bal. Pomorski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

99e minuut.
Zaferalan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wijas de bal. Monagas is nu in balbezit. Wijas verovert de bal door een tackle van achteren. Wijas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
EVH FC Laakdal - hogerop vinkt 3:4

103e minuut.
Virtejaru geeft een lange en hoge pass. Memmersheim kopt de bal weg. Inworp. Tytoń met de inworp. Virtejaru geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EVH FC Laakdal 76%, hogerop vinkt 24%.
EVH FC Laakdal - hogerop vinkt 3:4

107e minuut.
Orczykowski geeft een hoge lob. Virtejaru kopt de bal weg. Zaferalan speelt de bal door. Daar is Verendi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verendi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

118e minuut.
Memmersheim verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tytoń neemt de hoekschop. Hennerkes springt en kopt de bal. Pomorski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EVH FC Laakdal - hogerop vinkt 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EVH FC Laakdal 50%, hogerop vinkt 50%.
EVH FC Laakdal - hogerop vinkt 3:5