Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OPI FC Stomperkes
352 Tactiek pog
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.7 gemiddelde waardering 55.4
excellent Schieten excellent
very good Passen solid
formidable Verdedigen excellent


13e minuut.
Dárek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Masłowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Castrillón de bal. Ziel is nu in balbezit. Ziel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OPI - FC Stomperkes 1:0

18e minuut.
Aimo speelt de bal door. Daar is Guardado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guardado passt de bal in één keer door. Dárek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dárek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Lincar probeert naar een medespeler te passen. Korczyński rent richting de bal. Görög is nu in balbezit. Stolyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolyar haalt uit met een fantastische trap. Janssens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Lincar passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Görög de bal. Görög passt de bal met de wreef. Korczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OPI - FC Stomperkes 1:1

38e minuut.
Peters rent richting de bal. Stolyar rent richting de bal. Stolyar passt de bal met de wreef. Korczyński is nu in balbezit. Korczyński draait met de bal, schiet en ... Janssens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Vestovoj geeft een hoge lob. Dinis is nu in balbezit. Dinis geeft de bal voor. Stolyar rent richting de bal. Stolyar draait met de bal, schiet en ... Janssens bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OPI 49%, FC Stomperkes 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OPI - FC Stomperkes 1:1

48e minuut.
Daar is Lamczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamczyk probeert naar een medespeler te passen. Dárek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dárek geeft de bal voor. Ziel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Daar is Ziel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castrillón geeft een lange en hoge pass. Korczyński is nu in balbezit. Korczyński draait met de bal, schiet en ... Janssens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OPI - FC Stomperkes 1:2

70e minuut.
Małaniak passt de bal met de wreef. Lincar is nu in balbezit. Lincar passt de bal zonder na te denken. Korczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczyński draait met de bal, schiet en ... Janssens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Görög is nu in balbezit. Görög schiet op doel. Janssens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OPI - FC Stomperkes 1:3

75e minuut.
Baturo speelt de bal door. Guardado probeert naar een medespeler te passen. Diţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Masłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Masłowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Görög is nu in balbezit. Carrobbio probeert naar een medespeler te passen. Lincar met een sublieme pass. Stolyar is nu in balbezit. Stolyar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Lamczyk is nu in balbezit. Lamczyk met een sublieme pass. Peters geeft de bal voor. Stolyar is nu in balbezit. Stolyar passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Lincar is nu in balbezit. Lincar passt de bal in één keer door. Görög is nu in balbezit. Görög haalt uit met een fantastische trap. Janssens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OPI - FC Stomperkes 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OPI 49%, FC Stomperkes 51%.
OPI - FC Stomperkes 1:4