Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eendracht zandberg aalst Stade Heusden
Attack Tactiek neo attack
50% Balbezit 50%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 59.7
goed Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Šamborskis onderschept slim de pass. Šamborskis geeft een hoge lob. Milosavljević rent richting de bal. Milosavljević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - Stade Heusden 0:1

8e minuut.
Milosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski rent richting de bal. Wewiórski passt de bal zonder na te denken. Andresen is nu in balbezit. Andresen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - Stade Heusden 0:2

13e minuut.
Tondel is nu in balbezit. Kyu-Kwoon geeft een hoge lob. Andresen rent richting de bal. Andresen schiet op doel. Bilucaglia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - Stade Heusden 0:3

17e minuut.
Toomasson passt de bal in één keer door. Andresen rent richting de bal. Feyzullayev met een sublieme pass. Milosavljević rent richting de bal. Milosavljević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - Stade Heusden 0:4

23e minuut.
Tondel passt de bal in één keer door. Feyzullayev rent richting de bal. Feyzullayev passt de bal met de wreef. Andresen is nu in balbezit. Andresen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Knizia geeft de bal voor. Andresen kopt de bal weg. Milosavljević is nu in balbezit. Milosavljević haalt uit met een fantastische trap. Bilucaglia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - Stade Heusden 0:5

28e minuut.
Feyzullayev passt de bal met de wreef. Kyu-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyu-Kwoon speelt de bal door. Andresen bereikt de bal nog maar net als eerste. Andresen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Kyu-Kwoon probeert naar een medespeler te passen. Milosavljević rent richting de bal. Milosavljević passt de bal zonder na te denken. Andresen is nu in balbezit. Andresen draait met de bal, schiet en ... Bilucaglia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Feyzullayev met een sublieme pass. Wewiórski met een sublieme pass. Kyu-Kwoon speelt de bal door. Milosavljević rent richting de bal. Milosavljević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bilucaglia niet meer kan verder spelen. Ubaque komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Toomasson onderschept slim de pass. Toomasson probeert naar een medespeler te passen. Feyzullayev met een sublieme pass. Andresen bereikt de bal nog maar net als eerste. Andresen haalt uit met een fantastische trap. Paal!

39e minuut.
Wewiórski speelt de bal door. Milosavljević heeft problemen om de bal te vangen. Escauriza bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosavljević onderschept slim de pass. Milosavljević draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Milosavljević heeft problemen om de bal te vangen. Milosavljević haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - Stade Heusden 0:6

44e minuut.
Wewiórski met een sublieme pass. Klungelig pakt Andresen de bal. Andresen probeert naar een medespeler te passen. Milosavljević rent richting de bal. Milosavljević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - Stade Heusden 0:7

45e minuut.
Aļģis probeert naar een medespeler te passen. Feyzullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Feyzullayev passt de bal in één keer door. Andresen rent richting de bal. Andresen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eendracht zandberg aalst 74%, Stade Heusden 26%.
eendracht zandberg aalst - Stade Heusden 0:7

47e minuut.
Kyu-Kwoon speelt de bal door. Milosavljević is nu in balbezit. Escauriza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milosavljević raakt geblesseerd tijdens het duel. Wewiórski wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Frederas verovert de bal door een tackle van achteren. Frederas geeft de bal voor. Milosavljević probeert de bal met de borst te controleren. Andresen rent richting de bal. Andresen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mihranyan trapt de bal weg. Wewiórski met een sublieme pass. Daar is Andresen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andresen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - Stade Heusden 0:8

53e minuut.
Klungelig pakt Đuričić de bal. Feyzullayev onderschept slim de pass. Feyzullayev passt de bal zonder na te denken. Milosavljević is nu in balbezit. Milosavljević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Toomasson kopt de bal weg. Lafon heeft problemen om de bal te vangen. Andresen is nu in balbezit. Andresen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - Stade Heusden 0:9

56e minuut.
Đuričić controleert de bal met de borst. Feyzullayev rent richting de bal. Wewiórski met een sublieme pass. Andresen rent richting de bal. Andresen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Golec heeft problemen om de bal te vangen. Andresen rent richting de bal. Andresen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - Stade Heusden 0:10

61e minuut.
Andresen passt de bal met de wreef. Wewiórski rent richting de bal. Wewiórski passt de bal zonder na te denken. Milosavljević rent richting de bal. Milosavljević schiet op doel. Ubaque verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Yoshizawa kan de bal niet met de borst controleren. Frederas geeft de bal voor. Andresen is nu in balbezit. Andresen schiet op doel. Ubaque maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - Stade Heusden 0:11

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ubaque trapt de bal weg van het doel. Đuričić kan de bal niet met de borst controleren. Andresen bereikt de bal nog maar net als eerste. Andresen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Yoshizawa passt de bal in één keer door. Herren is nu in balbezit. Herren speelt de bal door. Glaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Glaza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Yoshizawa is nu in balbezit. Toomasson verovert de bal door een tackle van achteren. Toomasson probeert naar een medespeler te passen. Andresen is nu in balbezit. Andresen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Andresen probeert de bal met de borst te controleren. Đuričić is nu in balbezit. Wewiórski verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Wewiórski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wewiórski draait met de bal, schiet en ... Ubaque kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Feyzullayev rent richting de bal. Feyzullayev geeft de bal voor. Andresen is nu in balbezit. Andresen draait met de bal, schiet en ... Ubaque werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - Stade Heusden 0:12

86e minuut.
Kyu-Kwoon speelt de bal door. Knizia is nu in balbezit. Knizia geeft de bal voor. Milosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosavljević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eendracht zandberg aalst 71%, Stade Heusden 29%.
eendracht zandberg aalst - Stade Heusden 0:12