Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bokkenrijders De Wittertjes
442 Tactiek pebbels
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 45.5
poor Schieten solid
poor Passen good
poor Verdedigen solid


7e minuut.
Debusschere met een snelle inworp. Mendonça met een sublieme pass. Arata is nu in balbezit. Arata haalt uit met een fantastische trap. Van de Paar probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Mannebach passt de bal zonder na te denken. Chacón is nu in balbezit. Arata is nu in balbezit. Arata schiet op doel. Everaerts probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Schauwaers geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chacón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Backeljauw geeft een hoge lob. Mannebach probeert de bal aan de voet te houden. Bechi kopt de bal weg. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Grelich geeft de bal voor. Arata is nu in balbezit. Everaerts rent richting de bal. Chacón verovert de bal door een tackle van achteren. Chacón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bokkenrijders - De Wittertjes 0:1

17e minuut.
Verbeeck probeert naar een medespeler te passen. Smeets bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón onderschept slim de pass. Chacón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bokkenrijders - De Wittertjes 0:2

19e minuut.
Chacón passt de bal met de wreef. Everaerts rent richting de bal. Arata onderschept slim de pass. Arata draait met de bal, schiet en ... Van de Paar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bokkenrijders - De Wittertjes 0:3

26e minuut.
Mendonça verovert de bal door een tackle van achteren. Mendonça geeft een hoge lob. Everaerts rent richting de bal. Arata onderschept slim de pass. Arata draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Backeljauw geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bechi met een snelle inworp. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón geeft een lange en hoge pass. Van de Paar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arata maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

31e minuut.
Daar is Ceelen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schauwaers is nu in balbezit. Schauwaers passt de bal zonder na te denken. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón schiet op doel. Van de Paar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Debusschere rent richting de bal. Bechi verovert de bal door een tackle van achteren. Bechi probeert naar een medespeler te passen. Chacón rent richting de bal. Chacón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Van de Paar met een harde bal richting middenveld. Debusschere kopt de bal weg. Smeets probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chacón is nu in balbezit. Chacón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Baptist rent richting de bal. Mannebach onderschept slim de pass. Chacón is nu in balbezit. Chacón haalt uit met een fantastische trap. Van de Paar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Arata rent richting de bal. Arata draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Mannebach is nu in balbezit. Backeljauw bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannebach onderschept slim de pass. Mannebach geeft een lange en hoge pass. Chacón maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Verkammen met een sublieme pass. Mannebach rent richting de bal. Mannebach met een sublieme pass. Arata bereikt de bal nog maar net als eerste. Arata haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Verkammen kopt de bal weg. Schauwaers met een sublieme pass. Arata heeft problemen om de bal te vangen. Arata haalt uit met een fantastische trap. Everaerts probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Schauwaers neemt de hoekschop. Mannebach bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannebach probeert naar een medespeler te passen. Bechi is nu in balbezit. Bechi schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
bokkenrijders - De Wittertjes 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bokkenrijders 82%, De Wittertjes 18%.
bokkenrijders - De Wittertjes 0:4

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Mendonça de bal onder controle te krijgen. Bechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechi met een sublieme pass. Chacón rent richting de bal. Chacón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bokkenrijders - De Wittertjes 0:5

54e minuut.
Mannebach onderschept slim de pass. Mannebach passt de bal met de wreef. Arata is nu in balbezit. Arata haalt uit met een fantastische trap. Van de Paar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bokkenrijders - De Wittertjes 0:6

57e minuut.
Arata haalt uit met een fantastische trap. Backeljauw probeert de bal aan de voet te houden. Hoceden is nu in balbezit. Bechi verovert de bal door een tackle van achteren. Bechi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Arata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arata schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Schauwaers geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Mannebach de bal onder controle te krijgen. Smeets is nu in balbezit. Verkammen verovert de bal door een tackle van achteren. Verkammen geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chacón rent richting de bal. Chacón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bokkenrijders - De Wittertjes 0:7

64e minuut.
Grelich probeert naar een medespeler te passen. Schauwaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Schauwaers met een sublieme pass. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Arata passt de bal met de wreef. Mannebach is nu in balbezit. Mannebach met een sublieme pass. Bechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bokkenrijders - De Wittertjes 0:8

71e minuut.
Verkammen rent richting de bal. Verkammen geeft een hoge lob. Chacón is nu in balbezit. Chacón haalt uit met een fantastische trap. Van de Paar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bokkenrijders - De Wittertjes 0:9

73e minuut.
Arata passt de bal met de wreef. Bechi met een sublieme pass. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Everaerts de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Van de Paar met een sublieme pass. Bechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechi probeert naar een medespeler te passen. Chacón rent richting de bal. Chacón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Arata passt de bal zonder na te denken. Chacón is nu in balbezit. Baptist rent richting de bal. Chacón verovert de bal door een tackle van achteren. Chacón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bokkenrijders - De Wittertjes 0:10

79e minuut.
Baptist rent richting de bal. Backeljauw bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Chacón de bal. Chacón haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Ceelen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schauwaers met een snelle inworp. Klungelig pakt Arata de bal. Arata geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Smeets met een sublieme pass. Debusschere bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechi begaat een overtreding. Bechi krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Schauwaers met een sublieme pass. Arata bereikt de bal nog maar net als eerste. Arata passt de bal zonder na te denken. Chacón rent richting de bal. Chacón schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bokkenrijders 85%, De Wittertjes 15%.
bokkenrijders - De Wittertjes 0:10