Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Around The World UWFC
4-3-3 Tactiek Eigen 352
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 58.7
solide Schieten uitmuntend
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Rogozneanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mega bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogozneanu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rogozneanu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

7e minuut.
Crnojević rent richting de bal. Molok rent richting de bal. Molok speelt de bal door. Christinakis is nu in balbezit. Christinakis haalt uit met een fantastische trap. Bubała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Capuano speelt de bal door. Daar is Merchán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molok rent richting de bal. Molok passt de bal met de wreef. Christinakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bubała bokst de bal weg.

14e minuut.
Keller rent richting de bal. Vihrovs onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Słupik. Słupik krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Haisheng probeert naar een medespeler te passen. Dressler rent richting de bal. Dressler passt de bal met de wreef. Vihrovs is nu in balbezit. Vihrovs draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Crnojević is nu in balbezit. Christinakis verovert de bal door een tackle van achteren. Christinakis passt de bal zonder na te denken. Papciak is nu in balbezit. Papciak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Merchán onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Słupik. Merchán raakt geblesseerd tijdens het duel. Merchán zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Vihrovs de bal. Vihrovs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - UWFC 0:1

31e minuut.
Słupik verovert de bal door een tackle van achteren. Merchán onderschept slim de pass. Merchán speelt de bal door. Vihrovs rent richting de bal. Vihrovs haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Haisheng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dressler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dressler geeft een hoge lob. Mega rent richting de bal. Keller rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - UWFC 0:2

34e minuut.
Vihrovs is nu in balbezit. Vihrovs geeft een hoge lob. Daar is Brackeneel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vihrovs rent richting de bal. Vihrovs draait met de bal, schiet en ... Muller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Katzenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Słupik verovert de bal door een tackle van achteren. Jędrzejczyk geeft de bal voor. Vihrovs is nu in balbezit. Vihrovs schiet op doel. Muller bokst de bal weg.

38e minuut.
Pósa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Katzenstein zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vihrovs is nu in balbezit. Vihrovs schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Molok passt de bal met de wreef. Crnojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnojević passt de bal met de wreef. Vihrovs is nu in balbezit. Vihrovs haalt uit met een fantastische trap. Muller bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Around The World 66%, UWFC 34%.
Around The World - UWFC 0:2

52e minuut.
Brackeneel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vihrovs onderschept slim de pass. Vihrovs passt de bal met de wreef. Dressler rent richting de bal. Dressler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Haisheng heeft problemen om de bal te vangen. Haisheng geeft de bal voor. Vihrovs rent richting de bal. Vihrovs draait met de bal, schiet en ... Muller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - UWFC 0:3

71e minuut.
Brackeneel rent richting de bal. Dressler verovert de bal door een tackle van achteren. Dressler speelt de bal door. Vihrovs bereikt de bal nog maar net als eerste. Vihrovs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Haisheng rent richting de bal. Haisheng passt de bal in één keer door. Dressler met een sublieme pass. Haisheng geeft de bal voor. Vihrovs maakt een snoekduik en kopt de bal. Muller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Keller verovert de bal door een tackle van achteren. Keller passt de bal zonder na te denken. Mega bereikt de bal nog maar net als eerste. Dressler verovert de bal door een tackle van achteren. Dressler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Katzenstein passt de bal zonder na te denken. Dressler met een sublieme pass. Haisheng probeert naar een medespeler te passen. Vihrovs heeft problemen om de bal te vangen. Vihrovs schiet op doel. Muller bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Around The World 69%, UWFC 31%.
Around The World - UWFC 0:3