Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc_strong_and_power Thor Waterschei
Taktiek1 Tactiek 5-3-2 Wingback
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.5 gemiddelde waardering 58.1
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


1e minuut.
Pistrui geeft een hoge lob. Ghittoni kopt de bal weg. Dindar probeert de bal aan de voet te houden. Laurenti is nu in balbezit. Laurenti schiet op doel. Bertinato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Stephen kopt de bal weg. Hollevoet is nu in balbezit. Met opzet legt Martin zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Martin naar de kleedkamers voor een vroege douche. Hollevoet raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. van Hout wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Pączko trapt de bal weg. Bojničan kopt de bal weg. Depinois heeft problemen om de bal te vangen. Ghittoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghittoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - Thor Waterschei 1:0

12e minuut.
Daar is Anumnu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anumnu met een sublieme pass. Hollevoet rent richting de bal. Hollevoet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc_strong_and_power - Thor Waterschei 1:1

19e minuut.
Barbier met een sublieme pass. Pasko heeft problemen om de bal te vangen. Pasko passt de bal zonder na te denken. Ghittoni is nu in balbezit. Ghittoni schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Laurenti rent richting de bal. Laurenti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Daar is Anumnu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anumnu speelt de bal door. Stephen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephen draait met de bal, schiet en ... Pączko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - Thor Waterschei 1:2

25e minuut.
Spirin met een sublieme pass. Daar is Anumnu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anumnu geeft een hoge lob. Stephen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Hollevoet passt de bal in één keer door. van Hout rent richting de bal. van Hout geeft de bal voor. Stephen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Hollevoet kopt de bal weg. Anumnu rent richting de bal. Anumnu speelt de bal door. Stephen is nu in balbezit. Stephen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - Thor Waterschei 1:3

38e minuut.
Anumnu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Orvieto komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc_strong_and_power 60%, Thor Waterschei 40%.
fc_strong_and_power - Thor Waterschei 1:3

52e minuut.
Orvieto heeft problemen om de bal te vangen. Orvieto passt de bal in één keer door. Stephen is nu in balbezit. Stephen haalt uit met een fantastische trap. Pączko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - Thor Waterschei 1:4

54e minuut.
Inworp. Kremer met een snelle inworp. van Hout bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hout geeft een lange en hoge pass. Stephen krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Pistrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistrui met een sublieme pass. Barbier rent richting de bal. Barbier geeft de bal voor. Laurenti maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Pistrui rent richting de bal. van Hout onderschept slim de pass. van Hout met een sublieme pass. Hollevoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollevoet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Daar is Jakubowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hollevoet rent richting de bal. Hollevoet passt de bal zonder na te denken. Stephen rent richting de bal. Stephen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc_strong_and_power 51%, Thor Waterschei 49%.
fc_strong_and_power - Thor Waterschei 1:4