Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kaiserslautern FC The Frotterz
bàrcàlona Tactiek jabbedabbedoe
46% Balbezit 54%
79% Spel op eigen helft 21%
3 Doelpogingen 50
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
32.5 gemiddelde waardering 60.1
matig Schieten uitmuntend
redelijk Passen uitstekend
matig Verdedigen solide


4e minuut.
Kyosev rent richting de bal. Lulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyosev rent richting de bal. Lulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulić draait met de bal, schiet en ... Ravenna bokst de bal weg. Hariga heeft problemen om de bal te vangen. Kyosev is nu in balbezit. Kyosev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaiserslautern - FC The Frotterz 0:1

5e minuut.
Van Schuerbeek rent richting de bal. Coster begaat een overtreding. Van Schuerbeek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grądcki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kyosev springt en kopt de bal. Ravenna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaiserslautern - FC The Frotterz 0:2

6e minuut.
Wierzbowski is nu in balbezit. Cordier is nu in balbezit. Cordier geeft een lange en hoge pass. Wierzbowski rent richting de bal. Wierzbowski haalt uit met een fantastische trap. Juelsgaard bokst de bal weg.

8e minuut.
Grądcki onderschept slim de pass. Grądcki geeft de bal voor. Kyosev kopt de bal weg. Lulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulić schiet op doel. Ravenna bokst de bal weg.

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Haps met een harde bal richting middenveld. Rober kopt de bal weg. Lulić is nu in balbezit. Lulić draait met de bal, schiet en ... Ravenna bokst de bal weg.

10e minuut.
Van Schuerbeek geeft een lange en hoge pass. Lulić rent richting de bal. Kyosev is nu in balbezit. Kyosev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaiserslautern - FC The Frotterz 0:3

11e minuut.
Khasu passt de bal in één keer door. Daar is Zala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulić schiet op doel. Ravenna maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Pénzes kopt de bal weg. Daar is Haps, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyosev is nu in balbezit. Kyosev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Lulić kopt de bal weg. Haps kan de bal niet met de borst controleren. Kyosev rent richting de bal. Lulić rent richting de bal. Lulić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Van Schuerbeek speelt de bal door. Rober bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Schuerbeek bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Schuerbeek geeft de bal voor. Lulić maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Lulić kopt de bal weg. Kyosev rent richting de bal. Kyosev passt de bal met de wreef. Lulić is nu in balbezit. Lulić schiet op doel. Ravenna bokst de bal weg.

23e minuut.
Pénzes geeft een hoge lob. Hariga kopt de bal weg. Keersmaekers is nu in balbezit. Keersmaekers geeft een lange en hoge pass. Kyosev krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaiserslautern - FC The Frotterz 0:4

26e minuut.
Coster is nu in balbezit. Van Schuerbeek verovert de bal door een tackle van achteren. Van Schuerbeek geeft een hoge lob. Kyosev springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaiserslautern - FC The Frotterz 0:5

28e minuut.
Kyosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyosev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zala de bal. Lulić is nu in balbezit. Lulić draait met de bal, schiet en ... Ravenna bokst de bal weg.

29e minuut.
Haps bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Schuerbeek verovert de bal door een tackle van achteren. Van Schuerbeek probeert naar een medespeler te passen. Lulić rent richting de bal. Lulić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaiserslautern - FC The Frotterz 0:6

31e minuut.
Zala rent richting de bal. Van Schuerbeek bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Schuerbeek geeft een hoge lob. Kyosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyosev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Grądcki met een snelle inworp. Keersmaekers rent richting de bal. Keersmaekers geeft de bal voor. Kyosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyosev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Keersmaekers is nu in balbezit. Keersmaekers geeft een lange en hoge pass. Daar is Zala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyosev is nu in balbezit. Kyosev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Van Schuerbeek kopt de bal weg. Kyosev is nu in balbezit. Van Schuerbeek rent richting de bal. Van Schuerbeek geeft een hoge lob. Lulić krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kyosev heeft problemen om de bal te vangen. Lulić is nu in balbezit. Lulić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaiserslautern - FC The Frotterz 0:7

39e minuut.
Van Schuerbeek met een sublieme pass. Klungelig pakt Keersmaekers de bal. Keersmaekers speelt de bal door. Lulić is nu in balbezit. Lulić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Zala geeft een lange en hoge pass. Kyosev probeert de bal aan de voet te houden. Rober kopt de bal weg. Kyosev rent richting de bal. Kyosev haalt uit met een fantastische trap. Ravenna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lulić rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kyosev rent richting de bal. Kyosev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaiserslautern - FC The Frotterz 0:8

45e minuut.
Keersmaekers passt de bal zonder na te denken. Lulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulić passt de bal zonder na te denken. Kyosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyosev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kaiserslautern 82%, FC The Frotterz 18%.
FC Kaiserslautern - FC The Frotterz 0:8

46e minuut.
Grądcki is nu in balbezit. Grądcki passt de bal in één keer door. Van Schuerbeek probeert naar een medespeler te passen. Lulić is nu in balbezit. Lulić schiet op doel. Ravenna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Haps de bal. Ravenna met een sublieme pass. Pekmezci kopt de bal weg. Keersmaekers geeft een hoge lob. Lulić krijgt zijn hoofd ertegen. Ravenna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Lulić is nu in balbezit. Kyosev rent richting de bal. Lulić is nu in balbezit. Kyosev rent richting de bal. Kyosev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Keersmaekers rent richting de bal. Keersmaekers passt de bal in één keer door. Lulić is nu in balbezit. Kyosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyosev schiet op doel. Ravenna bokst de bal weg. Klungelig pakt Hariga de bal. Lulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulić schiet op doel. Ravenna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Ravenna probeert naar een medespeler te passen. Pekmezci geeft een lange en hoge pass. Kyosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyosev schiet op doel. Ravenna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaiserslautern - FC The Frotterz 0:9

58e minuut.
Klungelig pakt Van Schuerbeek de bal. Van Schuerbeek passt de bal met de wreef. Kyosev is nu in balbezit. Kyosev haalt uit met een fantastische trap. Ravenna werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Van Schuerbeek rent richting de bal. Van Schuerbeek geeft een hoge lob. Kyosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyosev geeft een lange en hoge pass. Lulić is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Inworp. Grądcki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Keersmaekers is nu in balbezit. Keersmaekers passt de bal met de wreef. Grądcki geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kyosev heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaiserslautern - FC The Frotterz 0:10

75e minuut.
Kyosev is nu in balbezit. Lulić is nu in balbezit. Kyosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulić is nu in balbezit. Lulić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ravenna met een harde bal richting middenveld. Rober kopt de bal weg. Kyosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyosev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Białkowski neemt vlug de vrije trap. Burton is nu in balbezit. Juelsgaard speelt de bal door. Lulić rent richting de bal. Lulić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kyosev is nu in balbezit. Kyosev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaiserslautern - FC The Frotterz 0:11

81e minuut.
Keersmaekers bereikt de bal nog maar net als eerste. Keersmaekers geeft een lange en hoge pass. Daar is Lulić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyosev is nu in balbezit. Kyosev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Khasu geeft een hoge lob. Keersmaekers geeft de bal voor. Van Schuerbeek springt en kopt de bal. Ravenna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaiserslautern - FC The Frotterz 0:12

83e minuut.
Hariga geeft een lange en hoge pass. Burton kopt de bal weg. Pekmezci probeert de bal aan de voet te houden. Białkowski rent richting de bal. Białkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Van Schuerbeek is nu in balbezit. Van Schuerbeek speelt de bal door. Lulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulić draait met de bal, schiet en ... Ravenna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaiserslautern - FC The Frotterz 0:13

87e minuut.
Khasu is nu in balbezit. Khasu passt de bal in één keer door. Van Schuerbeek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyosev rent richting de bal. Kyosev draait met de bal, schiet en ... Ravenna bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Van Schuerbeek passt de bal zonder na te denken. Kyosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulić rent richting de bal. Lulić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zala de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Van Schuerbeek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lulić maakt een snoekduik en kopt de bal. Ravenna bokst de bal weg. Kyosev rent richting de bal. Kyosev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaiserslautern - FC The Frotterz 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kaiserslautern 75%, FC The Frotterz 25%.
FC Kaiserslautern - FC The Frotterz 0:14