Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dirkieboys KSV Witje
442 Tactiek 4132
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 62.6
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
uitstekend Verdedigen formidabel


4e minuut.
Arciszewski passt de bal zonder na te denken. Ioan heeft problemen om de bal te vangen. Ioan passt de bal met de wreef. Drábik rent richting de bal. Drábik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Santiago probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drábik bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Miller rent richting de bal. Miller schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Gava passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Marku de bal. Marku passt de bal met de wreef. Drábik bereikt de bal nog maar net als eerste. Drábik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dirkieboys - KSV Witje 0:1

14e minuut.
Ţugurlan geeft een hoge lob. Miller is nu in balbezit. Miller passt de bal zonder na te denken. Drábik kan de bal niet met de borst controleren. Drábik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Smaele bereikt de bal nog maar net als eerste. Marku onderschept slim de pass. Marku met een sublieme pass. Drábik is nu in balbezit. Drábik schiet op doel. Vandekasteele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Blažejovský met een sublieme pass. Durinck rent richting de bal. Durinck geeft een hoge lob. Drábik rent richting de bal. Drábik draait met de bal, schiet en ... Vandekasteele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Mignolet rent richting de bal. Mignolet geeft een hoge lob. Arciszewski probeert naar een medespeler te passen. Drábik rent richting de bal. Drábik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dirkieboys - KSV Witje 0:2

44e minuut.
Drábik is nu in balbezit. Varga verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marku. Marku krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dirkieboys 76%, KSV Witje 24%.
dirkieboys - KSV Witje 0:2

46e minuut.
Tiefer komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Ioan is nu in balbezit. Mignolet onderschept slim de pass. Mignolet probeert naar een medespeler te passen. Luvarà rent richting de bal. Luvarà draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Murarczyk geeft de bal voor. Robustini kopt de bal weg. Mignolet rent richting de bal. Miller verovert de bal door een tackle van achteren. Miller geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Daar is Smaele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marku bereikt de bal nog maar net als eerste. Marku passt de bal in één keer door. Drábik is nu in balbezit. Drábik draait met de bal, schiet en ... Vandekasteele bokst de bal weg.

75e minuut.
Blažejovský probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Drábik de bal. Kótai begaat een overtreding. Kótai krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Blažejovský speelt de bal door. Durinck speelt de bal door. Miller probeert naar een medespeler te passen. Drábik bereikt de bal nog maar net als eerste. Drábik schiet op doel. Vandekasteele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
dirkieboys - KSV Witje 0:3

79e minuut.
Smaele bereikt de bal nog maar net als eerste. Durinck onderschept slim de pass. Durinck probeert naar een medespeler te passen. Drábik rent richting de bal. Drábik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coppieters komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Coppieters bereikt de bal nog maar net als eerste. Arciszewski onderschept slim de pass. Arciszewski geeft een hoge lob. De Jonghe rent richting de bal. De Jonghe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Marku rent richting de bal. Marku geeft een lange en hoge pass. Miller is nu in balbezit. Drábik rent richting de bal. Drábik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Murarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Drábik bereikt de bal nog maar net als eerste. Drábik schiet op doel. Vandekasteele werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dirkieboys - KSV Witje 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dirkieboys 71%, KSV Witje 29%.
dirkieboys - KSV Witje 0:4