Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Youth Academy Belgium The Resistance
WorldMid Tactiek verdomme 3
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
63.8 gemiddelde waardering 68.3
formidable Schieten formidable
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


3e minuut.
Ştrudel met een sublieme pass. Dhulst bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhulst probeert naar een medespeler te passen. Godeac rent richting de bal. Godeac haalt uit met een fantastische trap. Koitmets verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Beerens bereikt de bal nog maar net als eerste. Beerens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Youth Academy Belgium - The Resistance 0:1

5e minuut.
Mengüalpoğlu passt de bal in één keer door. Kurdi is nu in balbezit. Kurdi passt de bal in één keer door. Tulijoki rent richting de bal. Tulijoki haalt uit met een fantastische trap. Goris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Siikalampi probeert de bal met de borst te controleren. Beerens probeert naar een medespeler te passen. Daar is Godeac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godeac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Youth Academy Belgium - The Resistance 0:2

16e minuut.
Van Paemel met de inworp. Dhulst rent richting de bal. Dhulst probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Godeac de bal. Godeac haalt uit met een fantastische trap. Koitmets bokst de bal weg.

19e minuut.
Dhulst geeft een hoge lob. Ştrudel kopt de bal weg. Daar is Banach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godeac is nu in balbezit. Godeac draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Çakıcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakıcı geeft een hoge lob. Daar is Zawada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beerens onderschept slim de pass. Beerens haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Tulijoki kopt de bal weg. Mengüalpoğlu is nu in balbezit. Mengüalpoğlu speelt de bal door. Zambrano is nu in balbezit. Zambrano schiet op doel. Goris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Mengüalpoğlu is nu in balbezit. Mengüalpoğlu probeert naar een medespeler te passen. Tulijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulijoki draait met de bal, schiet en ... Goris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Youth Academy Belgium - The Resistance 1:2

38e minuut.
Siikalampi is nu in balbezit. Ştrudel onderschept slim de pass. Ştrudel speelt de bal door. Godeac bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kurdi kopt de bal weg. Peetson speelt de bal door. Siikalampi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beerens verovert de bal door een tackle van achteren. Beerens draait met de bal, schiet en ... Koitmets verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Youth Academy Belgium 64%, The Resistance 36%.
Youth Academy Belgium - The Resistance 1:2

66e minuut.
Zawada met een sublieme pass. Mengüalpoğlu is nu in balbezit. Mengüalpoğlu passt de bal met de wreef. Tulijoki rent richting de bal. Tulijoki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Youth Academy Belgium - The Resistance 2:2

70e minuut.
Çakıcı geeft de bal voor. Ştrudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrudel passt de bal zonder na te denken. Godeac is nu in balbezit. Godeac haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Mengüalpoğlu is nu in balbezit. Mengüalpoğlu passt de bal zonder na te denken. Tulijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulijoki schiet op doel. Goris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Youth Academy Belgium - The Resistance 3:2

77e minuut.
Deutsch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peetson bereikt de bal nog maar net als eerste. Peetson geeft de bal voor. Beerens rent richting de bal. Beerens haalt uit met een fantastische trap. Koitmets verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Youth Academy Belgium 56%, The Resistance 44%.
Youth Academy Belgium - The Resistance 3:2