Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Königsblau United Leuven
442 Tactiek jappe
44% Balbezit 56%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.9 gemiddelde waardering 48.8
average Schieten formidable
weak Passen solid
average Verdedigen very good


2e minuut.
Buck verovert de bal door een tackle van achteren. D`hoker onderschept slim de pass. D`hoker passt de bal zonder na te denken. Sarabok is nu in balbezit. Sarabok haalt uit met een fantastische trap. Belie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Vantongerloo rent richting de bal. Vantongerloo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Padín de bal. D`hoker rent richting de bal. D`hoker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Plaskie verovert de bal door een tackle van achteren. Plaskie geeft de bal voor. Polders rent richting de bal. Padín onderschept slim de pass. Padín schiet op doel. Belie bokst de bal weg. Padín is nu in balbezit. Padín draait met de bal, schiet en ... Belie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Königsblau - United Leuven 0:1

12e minuut.
D`hoker passt de bal met de wreef. Padín is nu in balbezit. Padín passt de bal met de wreef. Sarabok rent richting de bal. Sarabok haalt uit met een fantastische trap. Belie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Kervyn de Lettenhove kopt de bal weg. Klungelig pakt Simoen de bal. D`hoker probeert naar een medespeler te passen. Sarabok is nu in balbezit. Sarabok schiet op doel. Belie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Polders is nu in balbezit. Polders geeft een lange en hoge pass. Paal!

24e minuut.
Buck geeft de bal voor. Inworp. Sarabok met een snelle inworp. Daar is D`hoker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`hoker schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker passt de bal met de wreef. Padín bereikt de bal nog maar net als eerste. Padín schiet op doel. Belie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Königsblau - United Leuven 0:2

34e minuut.
Buck onderschept slim de pass. Nonckiewicz rent richting de bal. Sarabok rent richting de bal. Sarabok draait met de bal, schiet en ... Belie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Königsblau - United Leuven 0:3

37e minuut.
Padín met de inworp. Demol rent richting de bal. Demol geeft de bal voor. Sarabok krijgt zijn hoofd ertegen. Belie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Königsblau - United Leuven 0:4

42e minuut.
Padín passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt D`hoker de bal. Padín bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Königsblau 84%, United Leuven 16%.
FC Königsblau - United Leuven 0:4

53e minuut.
Le Lettre is nu in balbezit. Kervyn de Lettenhove verovert de bal door een tackle van achteren. Kervyn de Lettenhove geeft de bal voor. Klungelig pakt Sarabok de bal. Buck verovert de bal door een tackle van achteren. Belie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Simoen is nu in balbezit. Sarabok onderschept slim de pass. D`hoker rent richting de bal. Sarabok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarabok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Nonckiewicz rent richting de bal. Nonckiewicz speelt de bal door. Sarabok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarabok haalt uit met een fantastische trap. Belie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Königsblau - United Leuven 0:5

63e minuut.
Belie speelt de bal door. Vantongerloo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vantongerloo passt de bal met de wreef. Sarabok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarabok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Daar is Demol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kervyn de Lettenhove bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonckiewicz met een sublieme pass. Sarabok is nu in balbezit. Sarabok geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Vantongerloo probeert naar een medespeler te passen. Sarabok bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker is nu in balbezit. Sarabok rent richting de bal. Sarabok draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Königsblau - United Leuven 0:6

73e minuut.
Demol kopt de bal weg. Daar is D`hoker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padín bereikt de bal nog maar net als eerste. Padín haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Simoen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Nonckiewicz probeert naar een medespeler te passen. Vantongerloo rent richting de bal. D`hoker probeert naar een medespeler te passen. Sarabok rent richting de bal. Sarabok draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Belie bokst de bal weg.

79e minuut.
Buck kopt de bal weg. Daar is Sarabok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarabok geeft een lange en hoge pass. Padín bereikt de bal nog maar net als eerste. Padín haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Nonckiewicz rent richting de bal. Nonckiewicz probeert naar een medespeler te passen. Padín rent richting de bal. Padín schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Königsblau 87%, United Leuven 13%.
FC Königsblau - United Leuven 0:6