Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
b-one Lisper
442nie Tactiek spitsen naasteen
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
58.9 gemiddelde waardering 52.8
excellent Schieten very good
good Passen good
excellent Verdedigen very good


8e minuut.
Petre bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano onderschept slim de pass. Piombo maakt een afschuwelijke overtreding. Piombo krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Pissetti passt de bal zonder na te denken. Solano is nu in balbezit. Solano passt de bal in één keer door. Coppejans rent richting de bal. Coppejans draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Apostolescu is nu in balbezit. Apostolescu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Auge de bal onder controle te krijgen. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - Lisper 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: b-one 45%, Lisper 55%.
b-one - Lisper 1:0

49e minuut.
Färberböck passt de bal zonder na te denken. Auge bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică onderschept slim de pass. Stănică schiet op doel. Baycan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - Lisper 2:0

54e minuut.
Klungelig pakt Apostolescu de bal. Apostolescu geeft een hoge lob. Stănică is nu in balbezit. Stănică haalt uit met een fantastische trap. Baycan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - Lisper 3:0

56e minuut.
Daar is Pissetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano passt de bal zonder na te denken. Hoelen rent richting de bal. Hoelen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Färberböck speelt de bal door. Ellerman heeft problemen om de bal te vangen. Apostolescu is nu in balbezit. Stănică is nu in balbezit. Stănică draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Apostolescu rent richting de bal. Apostolescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Hoelen onderschept slim de pass. Solano rent richting de bal. Hoelen rent richting de bal. Hoelen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - Lisper 3:1

78e minuut.
Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano passt de bal met de wreef. Daar is Hoelen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoelen haalt uit met een fantastische trap. Milicic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - Lisper 3:2

81e minuut.
Houben met een sublieme pass. Klungelig pakt Świrski de bal. Świrski met een sublieme pass. Coppejans rent richting de bal. Coppejans haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Milicic bokst de bal weg.

82e minuut.
Świrski kopt de bal weg. Daar is Coppejans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coppejans passt de bal zonder na te denken. Hoelen is nu in balbezit. Hoelen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Piombo is nu in balbezit. Piombo met een sublieme pass. Takmaz is nu in balbezit. Takmaz schiet op doel. Baycan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - Lisper 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: b-one 57%, Lisper 43%.
b-one - Lisper 4:2