Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tipo ouw mannen SixSons
442 wim Tactiek 6sons_8
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 57.1
good Schieten very good
good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Występski is nu in balbezit. Występski passt de bal met de wreef. Chmela is nu in balbezit. Chmela draait met de bal, schiet en ... Januzaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tipo ouw mannen - SixSons 1:0

6e minuut.
Georgeson rent richting de bal. Govaert onderschept slim de pass. Govaert passt de bal met de wreef. Vannuten is nu in balbezit. Vannuten draait met de bal, schiet en ... Larva bokst de bal weg.

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Wala de bal onder controle te krijgen. Cwojdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuten bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuten draait met de bal, schiet en ... Larva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tipo ouw mannen - SixSons 1:1

14e minuut.
Deutsch geeft een lange en hoge pass. Burgers kopt de bal weg. Chmela bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tipo ouw mannen - SixSons 2:1

24e minuut.
Budnicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buffel probeert naar een medespeler te passen. Cwojdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuten is nu in balbezit. Vannuten haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Deutsch geeft de bal voor. Daar is Jacobsen Bolvig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacobsen Bolvig geeft een lange en hoge pass. Prielgauskis rent richting de bal. Prielgauskis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tipo ouw mannen 39%, SixSons 61%.
tipo ouw mannen - SixSons 2:1

55e minuut.
Georgeson passt de bal met de wreef. Chmela rent richting de bal. Budnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Prielgauskis is nu in balbezit. Prielgauskis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Gânsac rent richting de bal. Gânsac passt de bal met de wreef. Govaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuten rent richting de bal. Vannuten draait met de bal, schiet en ... Larva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Cwojdziński rent richting de bal. Inworp. Gânsac met een snelle inworp. Cwojdziński is nu in balbezit. Cwojdziński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Buffel passt de bal met de wreef. Govaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Govaert passt de bal in één keer door. Vannuten rent richting de bal. Vannuten haalt uit met een fantastische trap. Larva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Wala de bal onder controle te krijgen. Govaert speelt de bal door. Vannuten rent richting de bal. Vannuten haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Evans met de inworp. Występski bereikt de bal nog maar net als eerste. Występski passt de bal met de wreef. Chmela bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tipo ouw mannen 30%, SixSons 70%.
tipo ouw mannen - SixSons 2:1