Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Charlie`s Macaroni`s barcian 13
wingerx Tactiek barcian
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
12 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 3
54.9 gemiddelde waardering 59.3
uitstekend Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Raeymaeckers geeft een hoge lob. Iliev rent richting de bal. Nagi maakt een afschuwelijke overtreding. Nagi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

10e minuut.
Pulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Raeymaeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Raeymaeckers geeft een hoge lob. Iliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Esch passt de bal zonder na te denken. Iliev rent richting de bal. Iliev passt de bal met de wreef. Grelecki rent richting de bal. Grelecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Anders probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Pulikowski geeft een hoge lob. Grelecki is nu in balbezit. Siewkowski begaat een overtreding. Grelecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iliev komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Vandenbergh onderschept slim de pass. Vandenbergh geeft een hoge lob. Iliev rent richting de bal. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki draait met de bal, schiet en ... Davanzati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Żywicki heeft problemen om de bal te vangen. Iliev onderschept slim de pass. Iliev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - barcian 13 1:0

32e minuut.
Dębicki passt de bal zonder na te denken. Fischer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fischer passt de bal met de wreef. Daar is Pache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pache schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Klungelig pakt Dębicki de bal. Raeymaeckers met een sublieme pass. Pache rent richting de bal. Dębicki rent richting de bal. Dębicki haalt uit met een fantastische trap. De Laet bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raeymaeckers met de inworp. Vandenbergh probeert naar een medespeler te passen. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - barcian 13 2:0

39e minuut.
Padilla probeert naar een medespeler te passen. Pache heeft problemen om de bal te vangen. Dębicki met een sublieme pass. Fischer is nu in balbezit. Fischer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Dębicki geeft de bal voor. Pache heeft problemen om de bal te vangen. De Clerck bereikt de bal nog maar net als eerste. Pache verovert de bal door een tackle van achteren. Pache draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charlie`s Macaroni`s 57%, barcian 13 43%.
Charlie`s Macaroni`s - barcian 13 2:0

47e minuut.
Raeymaeckers probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Esch de bal. Esch passt de bal zonder na te denken. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki draait met de bal, schiet en ... Davanzati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - barcian 13 3:0

49e minuut.
Fischer onderschept slim de pass. Fischer speelt de bal door. Dębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - barcian 13 3:1

52e minuut.
Esch passt de bal in één keer door. Iliev is nu in balbezit. Teterin begaat een overtreding. Teterin krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Daar is Dębicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandenbergh rent richting de bal. Dębicki verovert de bal door een tackle van achteren. Dębicki geeft de bal voor. Pache heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pache rent richting de bal. Pache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - barcian 13 3:2

55e minuut.
Anders kopt de bal weg. Palczewski probeert de bal aan de voet te houden. Grelecki rent richting de bal. Grelecki schiet op doel. Davanzati werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - barcian 13 4:2

59e minuut.
Dębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Malfliet onderschept slim de pass. Malfliet geeft de bal voor. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Esch is nu in balbezit. Esch speelt de bal door. Iliev rent richting de bal. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. Davanzati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Palczewski geeft een lange en hoge pass. Pache bereikt de bal nog maar net als eerste. Pache passt de bal met de wreef. Daar is Fischer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fischer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kotyrba komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Padilla rent richting de bal. Padilla geeft een lange en hoge pass. Pache bereikt de bal nog maar net als eerste. Pache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - barcian 13 4:3

78e minuut.
Palczewski rent richting de bal. Palczewski passt de bal in één keer door. Teterin bereikt de bal nog maar net als eerste. Teterin geeft de bal voor. Kotyrba krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Dębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębicki passt de bal met de wreef. Pache is nu in balbezit. Pache haalt uit met een fantastische trap. De Laet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Charlie`s Macaroni`s - barcian 13 4:4

80e minuut.
Teterin bereikt de bal nog maar net als eerste. Teterin geeft een hoge lob. Kotyrba is nu in balbezit. Kotyrba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - barcian 13 4:5

82e minuut.
Teterin speelt de bal door. Padilla controleert de bal met de borst. Esch met een sublieme pass. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. Davanzati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Dębicki geeft de bal voor. Kotyrba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotyrba onderschept slim de pass. Kotyrba draait met de bal, schiet en ... De Laet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Anders kopt de bal weg. Daar is Bagiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotyrba is nu in balbezit. Kotyrba draait met de bal, schiet en ... De Laet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlie`s Macaroni`s - barcian 13 4:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charlie`s Macaroni`s 61%, barcian 13 39%.
Charlie`s Macaroni`s - barcian 13 4:6