Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tempo Team Royalty
jajola Tactiek 4-4-2 ZW
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40.5 gemiddelde waardering 64
matig Schieten uitmuntend
matig Passen formidabel
goed Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Bettini is nu in balbezit. Bettini passt de bal met de wreef. Nedeljković is nu in balbezit. Nedeljković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo - Team Royalty 0:1

8e minuut.
Gorgan geeft de bal voor. Nedeljković kopt de bal weg. Hoceden bereikt de bal nog maar net als eerste. Tossier onderschept slim de pass. Tossier draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo - Team Royalty 0:2

9e minuut.
Hongenaert passt de bal in één keer door. Hoceden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoceden geeft de bal voor. Nedeljković rent richting de bal. Nedeljković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De Graef bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltacı verovert de bal door een tackle van achteren. Oltacı geeft de bal voor. Nedeljković rent richting de bal. Nedeljković schiet op doel. Groote probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Bettini onderschept slim de pass. de Rycke rent richting de bal. Benoist geeft de bal voor. Nedeljković rent richting de bal. Nedeljković schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Van Eetvelde rent richting de bal. Nedeljković onderschept slim de pass. Claes is nu in balbezit. Nedeljković onderschept slim de pass. Nedeljković draait met de bal, schiet en ... Groote probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Tossier bereikt de bal nog maar net als eerste. Tossier passt de bal zonder na te denken. Van Eetvelde bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedeljković onderschept slim de pass. Nedeljković draait met de bal, schiet en ... Groote verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Claes rent richting de bal. Bettini onderschept slim de pass. Bettini geeft de bal voor. Tossier rent richting de bal. Tossier schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Van Eetvelde bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Eetvelde speelt de bal door. Grądcki speelt de bal door. Nedeljković is nu in balbezit. Nedeljković geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo - Team Royalty 0:3

27e minuut.
Bettini rent richting de bal. Tossier rent richting de bal. Bettini is nu in balbezit. Tossier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bettini geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bettini passt de bal met de wreef. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega geeft een hoge lob. Tossier krijgt zijn hoofd ertegen. Groote werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo - Team Royalty 0:4

35e minuut.
Bettini rent richting de bal. Bettini passt de bal in één keer door. Nedeljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedeljković haalt uit met een fantastische trap. Groote maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo - Team Royalty 0:5

37e minuut.
Bóveda passt de bal met de wreef. Bettini rent richting de bal. Bettini passt de bal met de wreef. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo - Team Royalty 0:6

42e minuut.
Bettini controleert de bal met de borst. Bettini geeft een hoge lob. Tossier bereikt de bal nog maar net als eerste. Tossier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo - Team Royalty 0:7

44e minuut.
Hoceden geeft een lange en hoge pass. Grądcki met een sublieme pass. Bóveda speelt de bal door. Nedeljković rent richting de bal. Nedeljković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempo 67%, Team Royalty 33%.
Tempo - Team Royalty 0:7

48e minuut.
Voordeckers neemt vlug de vrije trap. Callaerts kopt de bal weg. Estrada probeert de bal aan de voet te houden. De Graef bereikt de bal nog maar net als eerste. De Graef schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Nedeljković bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bóveda neemt de hoekschop. Nedeljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedeljković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo - Team Royalty 0:8

52e minuut.
Hongenaert heeft problemen om de bal te vangen. Bóveda is nu in balbezit. Bóveda passt de bal zonder na te denken. Daar is Nedeljković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nedeljković draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Ortega geeft een lange en hoge pass. Tossier bereikt de bal nog maar net als eerste. Voordeckers rent richting de bal. Tossier verovert de bal door een tackle van achteren. Tossier haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tossier rent richting de bal. Tossier geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Tossier rent richting de bal. Coquart controleert de bal met de borst. Tossier is nu in balbezit. Nedeljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedeljković draait met de bal, schiet en ... Groote probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Groote met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Ortega de bal. Ortega passt de bal met de wreef. Tossier rent richting de bal. Tossier schiet op doel. Groote probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Nedeljković passt de bal met de wreef. Tossier rent richting de bal. Coquart is nu in balbezit. Tossier verovert de bal door een tackle van achteren. Tossier haalt uit met een fantastische trap. Groote bokst de bal weg.

73e minuut.
Klungelig pakt Grądcki de bal. Grądcki geeft een lange en hoge pass. Nedeljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedeljković schiet op doel. Paal!

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ortega zal de hoekschop nemen. Tossier heeft problemen om de bal te vangen. Nedeljković is nu in balbezit. Nedeljković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo - Team Royalty 0:9

77e minuut.
Bettini speelt de bal door. Tossier is nu in balbezit. Tossier geeft een hoge lob. Nedeljković rent richting de bal. Nedeljković schiet op doel. Groote bokst de bal weg. Nedeljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedeljković schiet op doel. Paal!

80e minuut.
Huyghe rent richting de bal. Ortega onderschept slim de pass. Ortega geeft de bal voor. Tossier springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo - Team Royalty 0:10

84e minuut.
de Rycke bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgan onderschept slim de pass. Gorgan geeft de bal voor. Tossier is nu in balbezit. Tossier haalt uit met een fantastische trap. Groote kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Van Eetvelde rent richting de bal. Bóveda onderschept slim de pass. Bóveda probeert naar een medespeler te passen. Nedeljković heeft problemen om de bal te vangen. Nedeljković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempo 60%, Team Royalty 40%.
Tempo - Team Royalty 0:10