Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mastellen Real Nuevos
rita11 Tactiek ik8
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.4 gemiddelde waardering 52
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Kubelka met een sublieme pass. Poucke rent richting de bal. Poucke passt de bal zonder na te denken. de Vriendt rent richting de bal. de Vriendt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Vyncke passt de bal zonder na te denken. Van den Broeck speelt de bal door. Denijs speelt de bal door. Poucke is nu in balbezit. Poucke schiet op doel. Bernet bokst de bal weg.

5e minuut.
de Vriendt onderschept slim de pass. Lado Curty verovert de bal door een tackle van achteren. Lado Curty met een sublieme pass. Beleţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beleţchi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Mattos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattos passt de bal met de wreef. Lavochkin met een sublieme pass. Banaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bernet speelt de bal door. Lavochkin kopt de bal weg. Saez heeft problemen om de bal te vangen. Vyncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyncke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Zhotev passt de bal zonder na te denken. Marciniak rent richting de bal. Cool begaat een overtreding. Cool krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Banaszewski is nu in balbezit. Banaszewski geeft een hoge lob. Van den Broeck kopt de bal weg. Miąskiewicz geeft een hoge lob. Vyncke is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vyncke is nu in balbezit. Vyncke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mastellen - Real Nuevos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mastellen 42%, Real Nuevos 58%.
Mastellen - Real Nuevos 1:0

46e minuut.
Vlaeminck komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Banaszewski speelt de bal door. Marciniak geeft een hoge lob. Vlaeminck controleert de bal met de borst. Beleţchi is nu in balbezit. Beleţchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Banaszewski passt de bal zonder na te denken. Miąskiewicz probeert naar een medespeler te passen. Lavochkin met een sublieme pass. Beleţchi is nu in balbezit. Beleţchi haalt uit met een fantastische trap. Faryński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Beleţchi rent richting de bal. Beleţchi draait met de bal, schiet en ... Faryński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Clijsters komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Miąskiewicz passt de bal met de wreef. Beleţchi controleert de bal met de borst. Mattos met een sublieme pass. Beleţchi is nu in balbezit. Beleţchi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Mateo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Denijs met een snelle inworp. Clijsters geeft een hoge lob. Poucke krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mastellen - Real Nuevos 1:1

70e minuut.
Gheţea rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de Vriendt. Gheţea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kowalówka komt het veld opgelopen. Sobierajski komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Clijsters rent richting de bal. Clijsters passt de bal met de wreef. Denijs speelt de bal door. Daar is Kowalówka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kowalówka haalt uit met een fantastische trap. Bernet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Mateo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kowalówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mateo krijgt een gele kaart. Kowalówka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sobierajski neemt de penalty, wat een uithaal! Bernet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastellen - Real Nuevos 1:2

76e minuut.
Lado Curty heeft problemen om de bal te vangen. Kowalówka is nu in balbezit. Lado Curty begaat een overtreding. Kowalówka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Clijsters met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sobierajski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastellen - Real Nuevos 1:3

87e minuut.
Clijsters is nu in balbezit. Clijsters speelt de bal door. Sobierajski rent richting de bal. Sobierajski schiet op doel. Bernet maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kowalówka passt de bal in één keer door. Sobierajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobierajski onderschept slim de pass. Sobierajski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mastellen 54%, Real Nuevos 46%.
Mastellen - Real Nuevos 1:3