Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RSCL1 FCTheBlade
Dieu Tactiek NewModded
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.5 gemiddelde waardering 53.3
solid Schieten excellent
good Passen good
excellent Verdedigen good


3e minuut.
Ayache rent richting de bal. Ayache geeft de bal voor. Ruviaro met een sublieme pass. Daar is Zalomaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalomaev schiet op doel. Niemancewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Käsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mammoliti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Käsler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buendía met een snel genomen vrije trap. Tank maakt een snoekduik en kopt de bal. İsmayılzadə bokst de bal weg.

9e minuut.
Locatelli met een sublieme pass. Nurk rent richting de bal. Grabulosa begaat een overtreding. Grabulosa krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Vaccu met de inworp. Ruviaro probeert naar een medespeler te passen. Käsler rent richting de bal. Käsler geeft de bal voor. Tank springt en kopt de bal. İsmayılzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Almarza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
RSCL1 - FCTheBlade 0:1

16e minuut.
Inworp. Mammoliti met een snelle inworp. Ayache speelt de bal door. Mammoliti is nu in balbezit. Mammoliti geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Cochrane is nu in balbezit. Mammoliti onderschept slim de pass. Käsler verovert de bal door een tackle van achteren. Käsler geeft een lange en hoge pass. Fam maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Zalomaev is nu in balbezit. Zalomaev passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Maturén de bal onder controle te krijgen. Pintać rent richting de bal. Pintać haalt uit met een fantastische trap. Niemancewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grabulosa bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nurk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ruviaro controleert de bal met de borst. Ayache is nu in balbezit. Ayache draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
İsmayılzadə trapt de bal weg. Buendía kopt de bal weg. Klungelig pakt Milanés de bal. Cochrane verovert de bal door een tackle van achteren. Cochrane draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSCL1 52%, FCTheBlade 48%.
RSCL1 - FCTheBlade 0:1

50e minuut.
İsmayılzadə speelt de bal door. Buendía kopt de bal weg. Cochrane rent richting de bal. Cochrane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RSCL1 - FCTheBlade 0:2

51e minuut.
Zalomaev probeert naar een medespeler te passen. Nurk rent richting de bal. Fam schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fam krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Inworp. Käsler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Locatelli speelt de bal door. Fam bereikt de bal nog maar net als eerste. Fam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Mammoliti maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vaccu met een snelle inworp. Ruviaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruviaro geeft de bal voor. Niemancewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Buendía speelt de bal door. Fam heeft problemen om de bal te vangen. Fam passt de bal zonder na te denken. Cochrane is nu in balbezit. Cochrane haalt uit met een fantastische trap. İsmayılzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RSCL1 - FCTheBlade 0:3

60e minuut.
İsmayılzadə met een sublieme pass. Buendía rent richting de bal. Met opzet legt Ruviaro zijn tegenspeler op de grond. Ruviaro krijgt een gele kaart. Buendía raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

61e minuut.
Mammoliti kopt de bal weg. Locatelli met een sublieme pass. Zalomaev rent richting de bal. Zalomaev haalt uit met een fantastische trap. Maturén probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Niemancewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Kasemägi speelt de bal door. Locatelli is nu in balbezit. Locatelli passt de bal zonder na te denken. Zalomaev rent richting de bal. Zalomaev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSCL1 50%, FCTheBlade 50%.
RSCL1 - FCTheBlade 0:3