Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:24
  • Bekerwedstrijd: Beker van België
  • Stadion: Calamari
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 30607
cassiopeia KVV Brugge United
rupsje Tactiek Daum Fußball
41% Balbezit 59%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
50.8 gemiddelde waardering 59.4
zeer goed Schieten solide
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Mareček is nu in balbezit. Benítez verovert de bal door een tackle van achteren. Benítez probeert naar een medespeler te passen. Schelfhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Schelfhout geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Bruycker speelt de bal door. Nainggolan rent richting de bal. Nainggolan passt de bal in één keer door. Van den Bergh rent richting de bal. Van den Bergh draait met de bal, schiet en ... Micele bokst de bal weg.

12e minuut.
Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez geeft een hoge lob. Van Dijck controleert de bal met de borst. Van den Bergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Bergh draait met de bal, schiet en ... Micele bokst de bal weg.

19e minuut.
Mareček rent richting de bal. Henderyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cocker. Cocker krijgt een gele kaart. Henderyckx raakt geblesseerd tijdens het duel. González Flores zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Henderyckx maakt een snoekduik en kopt de bal. Van Hove maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bruycker passt de bal in één keer door. Schelfhout is nu in balbezit. Schelfhout geeft een lange en hoge pass. Van den Bergh krijgt zijn hoofd ertegen. Micele probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
González Flores rent richting de bal. Bruycker onderschept slim de pass. Bruycker heeft problemen om de bal te vangen. Bruycker draait met de bal, schiet en ... Micele probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cassiopeia 67%, KVV Brugge United 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cassiopeia - KVV Brugge United 0:0

51e minuut.
Benítez passt de bal in één keer door. Van den Bergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dijck is nu in balbezit. Van den Bergh verovert de bal door een tackle van achteren. Van den Bergh draait met de bal, schiet en ... Micele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
cassiopeia - KVV Brugge United 0:1

54e minuut.
Schelfhout geeft een hoge lob. Crobu kopt de bal weg. Mareček bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderyckx rent richting de bal. Henderyckx haalt uit met een fantastische trap. Van Hove probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Berić met een sublieme pass. Richardson is nu in balbezit. Richardson geeft een lange en hoge pass. Bruycker is nu in balbezit. Bruycker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cassiopeia - KVV Brugge United 0:2

70e minuut.
Nainggolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nainggolan passt de bal in één keer door. Schelfhout rent richting de bal. Schelfhout geeft een hoge lob. Van den Bergh krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Overmeire geeft een hoge lob. Inworp. Schelfhout met een snelle inworp. Nainggolan geeft een lange en hoge pass. Van den Bergh krijgt zijn hoofd ertegen. Micele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cassiopeia 54%, KVV Brugge United 46%.
cassiopeia - KVV Brugge United 0:2